LGS birincileri Vali Erol’u ziyaret etti

LGS sınavında 500 tam puan alarak Türkiye birincisi olan Uzmanlar Koleji öğrencisi Semra Özel ve Bahçeşehir Koleji öğrencisi Ömer Faruk Güneş, Yalova Valisi Muammer Erol’u makamında ziyaret etti. Vali Erol, öğrencileri tebrik ederek başarılarının devamını diledi

Haber Giriş Tarihi: 07.07.2023 13:45
Haber Güncellenme Tarihi: 07.07.2023 13:45
https://www.yalovahayat.com/

2022-2023 eğitim öğretim yılının sonunda düzenlenen LGS sınavında büyük bir başarıya imza atan iki öğrenci, Vali Muammer Erol’u ziyaret etti. Ziyarete İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, Uzmanlar Koleji yönetimi, Bahçeşehir Koleji yönetimi, öğrenciler ve aileler katıldı.

Ziyarette konuşan Vali Erol, LGS sınavında 500 tam puan alarak Türkiye birincisi olan Semra Özel ve Ömer Faruk Güneş’i kutlayarak, “Sizler, büyük bir başarıya imza attınız. Bu başarıda emeği geçen ailelerinize, öğretmenlerinize ve okul yönetimlerinize de teşekkür ediyorum. Sizler, Yalova’nın gururu oldunuz. Ülkemizin geleceği sizlersiniz. Sizlere güveniyoruz. İnşallah bundan sonraki eğitim hayatınızda da başarılarınız devam eder. Sizleri tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

Vali Erol, öğrencilere hediyelerini takdim ederek onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

HABER/Hilal Baldemir