Kanal D telefon numarası Whatsapp ihbar hattı nedir?

Bazı izleyiciler kanalların ihbar hatlarına ulaşmak için telefon numaralarını arıyor. İhbar hatları vatandaşların şahit oldukları ya da yaşadıkları olayları, haberleri yayınlanması amacı ile kanallara gönderdikleri bir hattır. Neredeyse her kanalın kendine ait bir ihbar hattı vardır. İhbar hattı bulunan kanallardan biri de Kanal D’dir. Peki, Kanal D telefon numarası Whatsapp ihbar hattı nedir? İşte sorunun cevabı…

Haber Giriş Tarihi: 10.10.2023 15:18
Haber Güncellenme Tarihi: 10.10.2023 15:18
https://www.yalovahayat.com/

Kanalların ihbar hatları vatandaşların ellerinde bulunan haber niteliği taşıyan belgelerin, videoların, resimlerin veya benzeri dokümanların haberleştirilmesi için haber kanallarına gönderilmesine olanak sağlar. Whatsapp ihbar hatlarına gelen her gün binlerce haber ve olay ihbarı ile kanallar güncel olaylardan haberdar oluyor. Kanal D telefon numarası Whatsapp ihbar hattı nedir?      

Vatandaş olarak televizyondaki haber kanallarına haber değeri taşıyan resimleri, videoları ve belgeleri ücretsiz olarak Whatsapp ihbar hattı servisiyle gönderebilirsiniz. Eğer gönderdiğiniz videolar ve resimler haber içerikli olursa televizyon kanalları tarafından ana haberde canlı yayında yayınlanabilir.

Whatsapp ihbar hattı bulunan kanallardan biri de Kanal D’dir. Kanal D Whatsapp ihbar hattı 2019 yılında kurulmuştur. Mobil cep telefonlarına indirilen Whatsapp uygulaması ile Kanal D ihbar hattına mesaj atılabilir ve varsa elinizde resim, video, belge ve benzeri dokümanlar iletilebilir.

Gönderilen bu ihbarlar görevli çalışanlar tarafından incelenip konuya ilişkin detaylı bilgilere ulaşılıp teyit edildikten sonra yayınlanmak üzere haberleştirilir.

Kanal D telefon numarası Whatsapp ihbar hattı nedir?

Sizde vatandaş olarak amatör bir haberci olmak istiyorsanız karşılaştığınız haber niteliği taşıyan olayları, videoları ve resimleri Kanal D Whatsapp ihbar hattına gönderebilirsiniz. Bu sayede sizin haberiniz Kanal D ana haber bülteninde yayınlanabilir.

Kanal D Whatsapp ihbar hattı numarası 0532 349 12 12 şeklindedir. Bu numaradan ihbarlarınızı Kanal D ihbar hattı üzerinden ulaştırabilirsiniz.

Ayrıca Kanal D izleyici temsilcisi hattı için, 0212 478 00 88 numarasını arayabilirsiniz. 

Hilal Baldemir