İsrail Cips markaları hangileridir?

Bütün dünyanın gözü kulağı 7 Ekim’den bu yana Gazze’de 22 binden fazla masum sivilin katledildiği Gazze’de çatışmalar bir an olsun durmuyor. Siyonist İsrail acımasız katliamlarını 2 ayı aşkın süredir devam ettirirken sivil halktan tepkiler çığ gibi büyüyor. Özellikle Türkiye’de sosyal medyada İsrail’i boykot hareketleri çoğalarak devam ediyor. Her yerde İsrail’e ait marka ve ürünler paylaşılıyor. İnsanlar alışveriş yaparken ürünlerin menşeini araştırıyor ve İsrail’e ait olan ürünleri satın almıyor. Bu kapsamda birçok marka hakkında araştırma yapılırken İsrail’e ait gıda ürünleri de çok sık araştırılıyor. Arama motorlarında en çok merak edilip arananlardan biri de İsrail cips markaları. Peki, İsrail Cips markaları hangileridir? İşte bu sorunun cevabı…

Haber Giriş Tarihi: 29.12.2023 13:40
Haber Güncellenme Tarihi: 29.12.2023 13:40

Bütün dünya İsrail’i lanetlerken Siyonist İsrail Gazze’de soykırım yapmaya devam ediyor. 7 Ekim’den bu yana Gazze’de büyük çoğunluğu çocuk ve kadın olmak üzere 22 bin masum sivil vatandaş katledildi. Birçok kez savaş suçu işleyen İsrail bütün tepki ve yaptırımlara rağmen kararından geri adım atmıyor. Hamas’ın elinde bulunan İsrailli rehineler bile İsrail’in savaşı durdurmasını sağlamıyor. Hamas savaşın tamamen son bulmaması durumunda elindeki rehineleri serbest bırakmayacağını açıkladı. Türkiye’de ise İsrail’i protesto ve boykot etmek için onlara ait ürünler ve markalar satın alınmıyor. İnsanlar İsrail’e ait markaları araştırıyor ve bu markaları boykot ediyor. Bu marka ve ürünler arasında en çok merak edilen ise İsrail cips markaları. Arama motorlarında sık sık İsrail cips markaları araştırılıyor. Peki, İsrail Cips markaları hangileridir? İşte merak edilen sorunun cevabı…

İsrail’de birçok gıda markası bulunurken bu markaların büyük çoğunluğuna ait cips markaları da bulunuyor. İsrail bu markaları birçok farklı ülkeye ihraç ettiği için insanlar bu markaları merak edip araştırıyor. İsrail’de birçok cips markası bulunurken bunlardan bazıları şu şekildedir.

-Bamba: İsrail'in en tanınmış cips markasıdır diyebiliriz. Bu marka özellikle yerfıstığı lezzetli atıştırmalık cipsleriyle öne çıkmaktadır. Bebeklere uygun ürünlerden yetişkinlere kadar geniş bir tüketici kitlesine hitap eder.

-Osem: İsrail menşeli Osem markası, cips konusunda tüketicilere geniş bir ürün yelpazesi sunar. Patates cipsleri, krakerler, fındık atıştırmalıkları gibi çeşitli ürünleriyle bilinen markanın cipsleri oldukça popülerdir. Bu marka özellikle kaliteli malzemelerle üretilen ürünleriyle dikkat çeker.

-Tapuchips: İsrail'in meyve cipsi ve sağlıklı cips konusundaki öncülerinden biridir. Elmadan elde edilen cipsleri başta olmak üzere farklı meyvelerden elde edilen cips çeşitleriyle tüketicilere sağlıklı atıştırmalık alternatifleri sunan markaların başında gelmektedir.

-Trau: İsrail kökenli Trau markası, özellikle zengin çeşitli patates cipsleri ile bilinir. Farklı baharatlarla zenginleştirilen patates cipsleri, lezzet arayan tüketicilere oldukça hitap eder.

-Strauss: Strauss, İsrail kökenli bir gıda şirket olup, gıda alanında geniş bir ürün yelpazesi sunmaktadır. Atıştırmalıklar ve cipslerde bu ürün yelpazesinin bir parçasıdır.

-Elite: Elite, İsrail menşeli bir gıda markası olup, özellikle çikolata ve şekerleme ürünleriyle bilinmektedir. Ancak, daha sonra cips gibi birçok farklı atıştırmalık ürünler de ürün yelpazelerine dahil edilmiştir.

-Taam-Tov: Taam-Tov, İsrail merkezli bir gıda şirketidir ve birçok farklı atıştırmalık ürünleri arasında cips ürünleri de bulunmaktadır.

Hilal Baldemir