İrem Derici fotoğrafları

Son dönemlerde Atakan Işıktutan ile yaşadığı dolu dizgin aşkın bir anda son bulmasıyla gündeme düşen İrem Derici büyük aşkının acısını kısa sürede atlatarak yeni bir aşka yelken açtı. İş yoğunluğundan birbirimize vakit ayıramıyoruz diye ayrılma kararı aldık şeklinde açıklama yaptıktan sonra hemen yeni bir ilişkiye başlaması akıllarda karışıklığa neden oldu.

Haber Giriş Tarihi: 07.11.2023 16:37
Haber Güncellenme Tarihi: 07.11.2023 16:37
https://www.yalovahayat.com/

Ünlü şarkıcı İrem Derici kimi zaman iddialı açıklamalarıyla kimi zaman da aşk hayatıyla sık sık gündem olmayı başarıyor. Eski Survivor yarışmacısı Atan Işıktutan ile yaklaşık 8 ay süren dolu dizgin aşkı bir anda bitince herkes oldukça şaşırmıştı. Evliliğe doğru gitmesi beklenen ilişkinin bitme sebebi ise yoğun iş temposu olarak gösterilmişti.

Öte yandan bu ilişkisini bitirdikten yaklaşık iki ay sonra Derici’nin yenir bir ilişkiye başlaması herkesi şaşkına çevirdi. İş yoğunluğundan Atakan Işıktutan’dan ayrılan İrem Derici’nin yeni bir ilişkiye başlaması demek ki iş yoğunluğundan değilmiş yorumlarına neden oldu.

Öte yandan sosyal medyada yer alan bilgilere göre Atakan Işıktutan’ın da yeni bir ilişkiye başladığı ve çok mutlu olduğu öğrenildi.