İl Genel Meclisi Temmuz Ayı Toplantıları Başladı

Yalova İl Genel Meclisi Temmuz ayı olağan toplantıları başladı. Yoğun bir gündemle toplanan mecliste önemli konular görüşülerek karara bağlanacak.

Haber Giriş Tarihi: 03.07.2023 12:35
Haber Güncellenme Tarihi: 03.07.2023 12:35
https://www.yalovahayat.com/

Yalova İl Genel Meclisi Temmuz ayı olağan toplantısı İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Soygüzel başkanlığında gerçekleştiriliyor. Toplantının ilk oturumunda, İl Özel İdaresi ile ilgili kadro ihdası, müdürlük kapatılması ve köy yerleşik alan sınırları belirlenmesi gibi konular görüşüldü. Yalova İl Özel İdaresinde ihtiyaca binaen 1 adet avukat ve 2 adet tekniker kadrosunun ihdas edilmesi teklifi, İl Özel İdaresinin yapısına ve ihtiyacına uygun olarak Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü ve Encümen Müdürlüğünün kapatılması teklifi ve Altınova İlçesi Fevziye Köyü ek köy yerleşik alan sınırlarının belirlenmesi teklifi, ilgili komisyon raporlarının okunması ve müzakere edilmesinin ardından meclis üyelerinin oylarıyla karara bağlandı.

5 oturum halinde gerçekleştirilecek olan İl Genel Meclisi Temmuz ayı olağan toplantısında önemli konular görüşülerek karara bağlanacak.

HABER/Hilal Baldemir