Hülya Avşar gençliği? Hülya Avşar estetiksiz hali, eski hali?

Hem kendi döneminde hem de günümüzde Türkiye’nin en güzel kadınları arasında gösterilen Hülya Avşar’ın estetiksiz hali herkesi şaşırttı. Genç yaşlardan itibaren ekranlarda görmeye başladığımız Hülya Avşar günümüzde sık sık reklam filmleriyle ekranlara geliyor. Avşar kızının gençliği ve estetiksiz hali oldukça merak ediliyor. Son dönemlerde estetik yaptırdığı iddialarıyla gündeme gelen Hülya Avşar’ın gençlik fotoğrafları ortaya çıktı. Peki, Hülya Avşar gençliği? Hülya Avşar estetiksiz hali, eski hali? İşte detaylar.

Haber Giriş Tarihi: 21.11.2023 15:48
Haber Güncellenme Tarihi: 21.11.2023 15:48

Türkiye’nin hala en güzel kadınlarından biri olan Hülya Avşar sık sık estetik iddialarıyla gündeme geliyor. Hülya Avşar’ın çocukluk fotoğrafları olmak üzere gençlik dönemine dair her yaşından birçok fotoğrafı medyada yer alıyor. Güzel oyuncu estetik iddialarını ise yalanlıyor.

10 Ekim 1963 Balıkesir Edremit doğumlu olan Hülya Avşar, Kürt asıllı olan bir aileden gelmektedir, Avşar, Cemal ve Emral Avşar çiftinin ilk çocuğudur. Helin adında bir kız kardeşi vardır. Hülya Avşar ilk olarak Bulvar Gazetesi tarafından düzenlenen Kainat Güzellik Yarışması'na katıldı ve birinci seçildi meşhur olma serüveni ise burada başladı.

Avşar kızı ilk olarak 1983 yılında Fikret Hakan ve Salih Güney ile başrolünü paylaştığı Haram filmi ile kariyerine ilk adımı attı. Bunun ardından başka bir filmde daha rol aldı. Sesi de güzel olan Hülya Avşar müzik eğitimi aldıktan sonra müzikaller, altı albüm ve bir single ile müzik kariyerine devam etti.

Özel hayatı da bir hayli çalkantılı olan Hülya Avşar ilk evliliğini Mehmet Tecirli ile 1979 yılında yaptı ve bu evliliği yalnızca 2 yıl sürdü. Ardından Kaya Çilingiroğlu ile evlendi ve 2005 yılında onunla da anlaşamayarak boşandı. Bu evlilikten Zehra isimli bir kızları oldu. Boşandıktan sonra ise bir süre işadamı sevgilisi Sadettin Saran ile birlikte oldu.

Hülya Avşar gençliği?

Estetik iddialarıyla sık sık gündeme gelen Hülya Avşar’ın gençlik ve çocuklu fotoğrafları ortaya çıkınca Avşar kızının aslında ciddi estetik işlemler yaptırmadığı ve büyük ölçüde doğal olduğu anlaşıldı.

Hülya Avşar’ın 1972’de çekilen ve ilkokul yıllarına ait olan fotoğrafı çocukken de ne kadar güzel olduğunu ortaya koyuyor.

Hülya Avşar 1983 yılından bu yana toplamda 35 yılda 55 filmde başrol oynayarak kendi döneminin rekorunu elde etti.

Hülya Avşar estetiksiz hali, eski hali?

Her zaman doğal ve duru bir güzelliğe sahip olan Hülya Avşar ilk şöhret olduğu dönemlerde güzelliğiyle oldukça dikkat çekmiş ve çok fazla projede rol almış. Oyunculuğunun yanı sıra sesi de çok güzel olan Hülya Avşar birçok single’da çıkarmıştır.

Uzun yıllardır yalnız olan Hülya Avşar hayatına kimseyi almamaya da kararlı olduğunu dile getiriyor. Geçtiğimiz yıllarda Hülya Avşar'a, yüzüne örümcek ağı ile estetik yaptırdığı yönünde çıkan dedikodular sorulduğunda, Hülya Avşar bu soruya gülerek cevap verdi ve “Ne iğrenç şeyler öyle. İsmi bile iğrenç.” şeklinde karşılık verdi.

Hülya Avşar'ın son yıllarda tarzında yaptığı değişiklikler güzel oyuncunun daha genç görünmsine yol açıyor.

Hülya Avşar hakkında çıkan estetik iddialarına gençliğine ve çocukluğuna ait fotoğrafları paylaşarak adeta medyan okudu.

Hilal Baldemir