Gaddar bitiyor mu? Cuma günü yayınlanan Gaddar dizisi reyting kurbanı mı oldu? Gaddar final mi yapacak? Gaddar son bölüm ne zaman? Gaddar final yapacak mı?

Sosyal medyada adından sıkça söz ettiren Ay Yapım’ın NOW TV’de yayınlanan “Gaddar” dizisi, rakip dizilerin karşısında reytinglerde geri kalması sebebiyle final haberlerini de beraberinde getirdi. İzleyiciler arasında sevilen dizinin final olup olmayacağı merak konusu oldu.

Haber Giriş Tarihi: 22.05.2024 15:51
Haber Güncellenme Tarihi: 22.05.2024 15:51

Sosyal medyada adından sıkça söz ettiren Ay Yapım’ın NOW TV’de yayınlanan “Gaddar” dizisi, rakip dizilerin karşısında reytinglerde geri kalması sebebiyle final haberlerini de beraberinde getirdi. İzleyiciler arasında sevilen dizinin final olup olmayacağı merak konusu oldu.

Çağatay Ulusoy'un ekranlara dönmesiyle büyük merak uyandıran dizi, cuma günleri yayınlanarak rakip dizilerin karşısına çıktı ve reytinglerde istenilen seviyeye bir türlü ulaşamadı. Dizinin yayın günü 2 yıldır birbiri ile rekabet halinde olan “Yalı Çapkını” ve “Kızılcık Şerbeti” dizisi ile aynı güne denk gelince, izleyiciler dizinin günü konusunda sitemlerde bulundu. Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan, Onur Saylak, Alper Çankaya ve Erdal Özyağcılar'ı başrollerinde buluşturan dizi, sosyal medyada geniş bir izleyici kitlesi tarafından tartışılsa da televizyon ekranlarından beklenen ilgiyi göremedi ve düşük reytingler karşısında “Gaddar final olacak” iddialarını da gördü.

Gaddar hangi konuları ele aldı?

Türkiye'de son dönemde izleyicilerin ilgisini çeken ve toplumsal sorunları cesurca ele alan "Gaddar" dizisi, çok sayıda gerçek olayı dizi içerisinde konu alarak sosyal medyada da büyük kitlelere ulaştı ve oldukça fazla beğeni aldı.

İbrahim Çelikkol, Korkut karakteriyle Gaddar’a veda etti

Gaddar’ın 11. Bölümü ile birlikte konuk oyuncu olarak, Korkut Zakkum rolüne hayat veren İbrahim Çelikkol, sevenlerini ve Gaddar izleyicilerini de büyük heyecana sokmuştu. Final iddiaları ile gündeme gelen yapım, kadroya yeni isimleri dahil etse de reytinglerde istenileni göremedi. 14. Bölümde Çağatay Ulusoy’un canlandırdığı Dağhan karakterinin, Korkut karakterine zehir enjekte etmesiyle diziden çıktığı sanılan İbrahim Çelikkol 17. Bölümde tekrar diziye döndü ve veda sahnesi ile sosyal medyayı ikiye böldü. Kimisi Gaddar benim için artık bitti, korkut neden öldü dedi kimisi de İbrahim Çelikkol’un muazzam oyunculuğu ve Korkut Zakkum karakterinin diziye vedasının yakışır bir biçimde olduğunu savundu.

Final tarihi belli mi?

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, başarılı isimleri rol aldığı Gaddar dizisinin 7 Haziran akşamı izleyicilerine veda edileceği belirtildi. Ay Yapım imzalı, ilk bölümü 19 Ocak 2024 tarihinde yayımlanan ve büyük heyecan yaratan Gaddar dizisi, televizyon ekranlarında maalesef beklenen ilgiyi göremedi. Gaddar dizisinin final olup olmayacağı sosyal medyada merak konusu oldu.

Murat Can Aytemur