Funda Ayarcı’ya ahde vefa

Tüketiciyi Koruma Derneği (TÜKODER) 16. Olağan Genel Kurulu İstanbul’da yapıldı. Genel Kurulda kısa bir süre önce hayatını kaybeden TÜKODER Yalova Şube Başkanı Funda Ayarcı da anıldı

Haber Giriş Tarihi: 11.07.2023 11:45
Haber Güncellenme Tarihi: 11.07.2023 11:45
https://www.yalovahayat.com/

TÜKODER Genel Başkanı Aziz Koçal, Ayarcı’nın tüketicilerin haklarının korunmasına hayatını vakfeden müstesna bir kişilik olduğunu söyledi.

Tüketiciyi Koruma Derneği (TÜKODER) 16. Olağan Genel Kurulu, İstanbul Tarık Akan Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Genel Kurula TÜKODER Yalova Şube Başkanı Gürkan Kaçar ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

Genel Kurulda bir konuşma yapan TÜKODER Genel Başkanı Aziz Koçal, kısa bir süre önce hayatını kaybeden TÜKODER Yalova Şube Başkanı Funda Ayarcı’yı unutmadı. Konuşmasında ahde vefa örneği gösteren Koçal, Ayarcı’nın derneğe ve tüketicilerin haklarının korunmasına hayatını vakfeden müstesna bir kişilik olduğunu söyledi. Emeklerinin ve çalışmalarının hiçbir zaman unutulmayacağını da sözlerine ekleyen Koçal, Ayarcı’yı rahmet ve minnetle andı.

Genel Kurulda ayrıca yeni yönetim kurulu seçimi de yapıldı. Yapılan seçim sonucunda Aziz Koçal yeniden genel başkanlığa seçildi. Merkez yönetim kurulu, merkez denetim kurulu, onur ve disiplin kurulu ile Tüketici Dernekleri Federasyonu (TÜDEF) genel kurul delegeleri de belirlendi.

Kongre sonrasında oluşan yeni yönetime başarılar dileyen TÜKODER Yalova Şube Başkanı Gürkan Kaçar, Funda Ayarcı’nın genel kurulda anılmasından da büyük bir mutluk duyduklarını dile getirdi. Kaçar, “Funda Ayarcı’dan aldığımız bayrağı en iyi şekilde taşımaya çalışacağız. Genel başkanımızın da onu unutmaması ve anmasından dolayı çok teşekkür ediyoruz. Ayrıca başkanımıza ve yeni yönetime de başarılar diliyorum” diye konuştu.

HABER/Hilal Baldemir