“ESNAFLARIMIZIN ÖNERİLERİNİ HER ZAMAN DİKKATE ALIYORUZ”

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk esnafları ziyaret ederek onlarla sohbet etti. Yalova Belediyesi tarafından yapılan çalışmaları da anlatan Tutuk, “Esnaflarımızın önerilerini her zaman dikkate alıyoruz” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 03.07.2023 12:29
Haber Güncellenme Tarihi: 03.07.2023 12:29
https://www.yalovahayat.com/

Belediye çalışmalarından bulduğu her anı vatandaşlarla ve esnaflarla biraraya gelmekte kullanan Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk bu çerçevede esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Esnafların sorunlarını, taleplerini dinleyen Tutuk, anında verdiği talimatlarla sorunların çözülmesini de sağladı. Esnaflara hayırlı işler dileyen ve onları dinleyen Tutuk, Yalova Belediyesi olarak yapılan çalışmaları da esnaflarla paylaştı. Esnafların önerilerinin kendileri açısından son derece önemli bir yeri olduğunun altını çizen Tutuk, “Esnaflarımız kentin nabzını tutan insanlardır. O nedenle onların önerileri ve tespitleri son derece önemlidir. Biz de bundan faydalanmak için sık sık esnaflarımızla bir araya gelmeye ve onları dinlemeye özen gösteriyoruz. Sorunlarını çözüp taleplerini yerine getirirken onların önerilerini de alarak çalışmalarımızda bu önerileri dikkate alıyoruz.” dedi.

Esnaflar ise kendilerini sık sık ziyaret ettiği için Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk’a teşekkür ederek, “Başkanımız çalışmalarından bulduğu zamanlarda bizleri ziyaret etmeyi ihmal etmiyor. Bizlerle sohbet ediyor ve önerilerimizi alıyor. Bu öneriler doğrultusunda yapılan çalışmaları görmek de bizleri çok mutlu ediyor. Sosyal belediyecilik halkın her kesimine kulak vererek, şehri halkla birlikte yönetmektir. Başkanımız da bunu çok iyi yapıyor” dediler.

HABER/Hilal Baldemir