Çınarcık Genç Karadenizliler Derneği, 29-30 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştireceği "Çınarcık Karadeniz Şenlikleri" öncesinde AK Parti Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş ile bir görüşme gerçekleştirdi. Dernek yöneticileri, Milletvekili Büyükgümüş'e desteklerinden dolayı teşekkürlerini iletti ve Yalova'ya sağladığı hizmetler için minnettar olduklarını belirtti.
Çınarcık Genç Karadenizliler Derneği, Çınarcık ilçesinde gerçekleştireceği "Çınarcık Karadeniz Şenlikleri" etkinlikleriyle bölgedeki Karadeniz kültürünü tanıtmayı ve paylaşmayı amaçlıyor. Dernek, bu önemli etkinlik için desteklerini esirgemeyen AK Parti Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş ile görüşerek duygularını paylaştı.
"Çınarcık Karadeniz Şenlikleri" etkinlikleri, Karadeniz bölgesine özgü müzik, dans, yiyecek ve içeceklerin sunulacağı renkli bir atmosfer sunacak.
HABER/Furkan Karahasan