Bedriye Kılıç öldü mü? Bedriye Kılıç öldürüldü mü? Müge Anlı Bedriye Kılıç olayı

Hafta içi her gün ATV ekranlarında yayımlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yine birbirinden ilginç olaylar işleniyor. Programda son olarak konu edilen olay Konyalı Bedriye Kılıç’ın esrarengiz kaybı ile ilgili oldu. Programda haftalardır konuşulan Bedriye Kılıç’ın kaybı gündem oldu. Birbirinden farklı iddiaların yer aldığı konuda kayıp kadının başına ne geldiği oldukça merak ediliyor. Peki Bedriye Kılıç öldü mü? Bedriye Kılıç öldürüldü mü? İşte merak edilen konunun detayları…

Haber Giriş Tarihi: 02.10.2023 12:16
Haber Güncellenme Tarihi: 02.10.2023 12:16
https://www.yalovahayat.com/

Müge Anlı’nın programında son olarak haftalardır işlenen Bedriye Kılıç olayı herkes tarafından oldukça merak ediliyor. Bedriye Kılıç isimli kadın 6 Temmuz’dan bu yana kayıp ve ailesi tarafından aranıyor. Kayıp Bedriye Kılıç’ın ailesi ilk olarak emniyet güçlerine başvurdu fakat aile bir sonuç alamayınca, son çareyi Müge Anlı'ya başvurmakta buldu. Peki Bedriye Kılıç öldü mü? Bedriye Kılıç öldürüldü mü? Merak edilen soruların cevabı detaylarda…

Müge Anlı’nın programında haftalardır konuşulan Bedriye Kılıç’ın kaybı ile ilgili henüz bir gelişme yaşanmadı. Bedriye Kılıç emniyet güçleri tarafından aranırken aile Müge Anlı’ya da başvurdu. Bedriye Kılıç’ın kaybı ile ilgili bazı oklar eşini gösteriyordu. Programın geçen bölümlerinde kayıp kadının eşi Tayfur Kılıç hakkında ortaya bazı iddialar atıldı.

Bedriye Kılıç öldü mü?

Tayfur Kılıç kendisine yöneltilen ‘Bedriye Kılıç’ın kaybolduğu gün giydiği giysiler nerede?’ sorusu üzerine sinirlenerek stüdyoyu terk etti. 3 çocuk annesi kadının kaybının arkasında şüpheli görülen ilk kişi eşiydi. Ortaya atılan bazı iddialar ve stüdyoyu terk etmesinin ardından oklar yeniden Tayfur Kılıç’a çevrildi.

Halıya sarıldı iddiası!

Tayfur Kılıç stüdyoyu terk ettikten sonra Müge Anlı ortaya atılan yeni bir iddiadan bahsetti. Bedriye Kılıç’ın kaybolduğu gece Tayfur Kılıç’ın babası ile birlikte evden sarılmış bir halde eski bir halı çıkardığı şeklinde bir itiraf geldi. Bu iddialar üzerine Tayfur Kılıç panikledi ve endişeli tavırlar sergiledi. Tayfur Kılıç bu iddiaların yalan olduğunu ve kendisine iftira atıldığını söyledi.

Kayıp kadının öldürüldüğü şüphesi gün geçtikçe daha da artarken tek şüpheli de kocası Tayfur Kılıç olarak görülüyor. Müge Anlı gelen yeni ihbarlar ve ifadelerle olayın üzerine gitmeye devam ediyor. Bedriye Kılıç’ın akıbeti hakkında henüz kesin bir bilgiye ulaşılamadı.

Hilal Baldemir