Aşk ne demek bilen var mı? Sözleri nelerdir?

Serkan Kaya’ya ait ‘Aşk ne demek bilen var mı?’ şarkısı 2011 yılından bu yana hala severek dinlenen şarkılar arasındadır. Serkan Kaya başarılı bir şarkıcı ve söz yazarıdır çıkardığı her parça dillere dolanan ve unutulmaz parçalar arasına giriyor. Usta şarkıcının en çok sevilen şarkılarından biri de ‘Aşk ne demek bilen var mı?’ şarkısıdır. Bu şarkının sözleri arama motorlarında sık sık aratılmaktadır. Peki, Aşk ne demek bilen var mı? sözleri nelerdir? Serkan Kaya ‘Aşk ne demek bilen var mı?’ işte merak edilen soruların cevabı…

Haber Giriş Tarihi: 19.10.2023 13:00
Haber Güncellenme Tarihi: 19.10.2023 13:00
https://www.yalovahayat.com/

Serkan Kaya, Türk şarkıcı, besteci ve söz yazarıdır arabesk türünde söylediği şarkıları milyonlarca kişi tarafından dinleniyor. Başarılı şarkıcı Serkan Kaya, ilk albümünü 2001 yılında yayınladı. İlk albümünün ardından albüm çalışmalarına uzun süre ara veren sanatçı söz ve beste çalışmalarına ağırlık verdi. 2011 yılına gelindiği ise ‘Aşk Ne Demek Bilen Var mı? isimli albümünü piyasaya sürdü ve değim yerindeyse tozu dumanı birbirine kattı.

Serkan Kaya yaptığı müziği ‘Modern Arabesk’ olarak tanımlayarak, Aşk ne demek bilen var mı? albümündeki bütün şarkıların sözü ve müziğini de kendisi yazdı. ‘Aşk Ne Demek Bilen Var mı?’ albümünün çıkış parçası olan ‘Sevemiyorum’ şarkısına klip çeken Serkan Kaya bu kliple birlikte büyük çıkış yakaladı daha sonra ‘Aşk Ne Demek Bilen Var mı?’ ve ‘Zor Bela’ adlı şarkılarını da kliple taçlandırdı.

Bu albümünden sonra Türkiye’nin birçok yerinde konserler vererek hayranlarıyla bir araya gelen Serkan Kaya modern arabesk dediği yeni müzik tarzıyla müzik sektörüne yeni bir soluk getirdi ve uzun yıllar sonra dinleyiciyi mutlu etti.

Aşk ne demek bilen var mı? albümünün büyük başarısının ardından 3 yıllık bir çalışmayla 16 Mart 2015’te ‘Gönül Bahçem’ albümü ile müzik sektöründe ‘Arabesk Müziğin Yeni Starı’ olarak giriş yaptı. Türkiye’de ‘Arabesk’ müziği tekrardan hayata döndüren Serkan Kaya, ‘Gönül Bahçem’ albümü ile en çok satanlar listesinde en üstlerde yerini aldı. Başarıya doyamayan Serkan Kaya, 43. Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde "En İyi Fantezi - Halk Müziği (Erkek)" ödülünü 2016 yılında kazandı.

Bu yoğun temponun ardından sevenlerinin her şarkıyı ezberlemesi ve şarkılarının dillerde dolanması Serkan Kaya’nın arabeskte açtığı yeni dönemin de göstergesi oldu. Peki, ,’Aşk ne demek bilen var mı?’ sözleri nelerdir? Serkan Kaya ‘Aşk ne demek bilen var mı?’ sözleri. İşte merak edilen soruların cevabı…

‘Aşk ne demek bilen var mı?’ sözleri

Bazen bir garip oluyor halim

Kendimi ben bile tanıyamıyorum

İçimde bir çöküş, bir heyelan

Sanki taşa toprağa bulanıyorum

-

Bu neyin nesi?

Bu neyin sesi?

Bu kimin isyanı?

Bu neyin nesi?

Bu kimin Sesi?

Bu kimin Feryadı?

-

Aşk ne demek bilen var mı?

Zehir mi, yoksa ilaç mı?

Kimi ağlıyor, kimi gülüyor?

Tatsam mı yoksa kaçsam mı?

-

Bu neyin nesi?

Bu neyin sesi?

Bu kimin isyanı?

Bu neyin nesi?

Bu kimin Sesi?

Bu kimin Feryadı?

-

Aşk ne demek bilen var mı

Zehir mi, yoksa ilaç mı?

Kimi ağlıyor, kimi gülüyor?

Tatsam mı yoksa kaçsam mı?

Hilal Baldemir