Alina Boz fotoğrafları

Son dönemlerde evlilik yolunda emin adımlarla ilerlediği için adından sıkça söz ettiren Alina Boz’un kasım ayının sonunda aile arasında sade bir törenle dünyaevine gireceği öğrenildi. Temmuz ayından bu yana yönetmen Umut Evirgen ile dolu dizgin bir aşk yaşayan Alina Boz’un şu sıralar düğün hazırlıkları yaptığı öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 07.11.2023 15:13
Haber Güncellenme Tarihi: 07.11.2023 15:13
https://www.yalovahayat.com/

Türkiye’nin genç ve başarılı oyuncuları arasında olan Alina Boz hem güzelliğiyle hem de yeteneğiyle adından sık sık söz ettiriyor. Kariyerinin yanı sıra aşk hayatıyla da sık sık gündeme gelen Alina Boz’un şu sıralar evlilik telaşında olduğu konuşuluyor.

Sezen Aksu’nun oğlu Mithat Can Özer ile yaklaşık 4 yıl süren ilişkisini geçtiğimiz yıl noktalayan Alina Boz Temmuz ayında ise birçok ünlü güzelin eski sevgilisi olan yapımcı ve yönetmen Umut Evirgen ile yeni bir aşka yelken açmıştı.

İkilinin ilişkisinin çok kısa sürede ilerlediği ve Eylül ayında Paris’te Umut Evirgen’in Alina Boz’a evlilik teklifi ettiği ve “Evet” yanıtı aldığı öğrenilmişti.

İkilinin Paris’ten döner dönmez ailelerini bir araya getirdiği ve isteme töreni gerçekleştirdiği konuşulmuştu ve Kasım ayının sonlarına doğru sade bir törenle evlenmeye karar verdikleri öğrenilmişti.