Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Üye Ziyaretlerini Sürdürüyor

Yalova Ticaret ve sanayi Odası (YTSO) Başkanı Cemil Demiryürek ve yönetim kurulu üyeleri oda üyesi firmaları ziyaret ederek üretimleri, yaşadıkları sorunlar, talep ve önerileri hakkında istişarelerde bulunmayı sürdürüyorlar.

Haber Giriş Tarihi: 07.09.2023 09:24
Haber Güncellenme Tarihi: 07.09.2023 09:24
https://www.yalovahayat.com/

Oda üyesi firmaları ziyaret ederek üretimleri, yaşadıkları sorunlar, talep ve önerileri hakkında istişarelerde bulunmayı sürdüren YTSO Başkanı Cemil Demiryürek ve yönetim kurulu üyeleri, son olarak Ordınary-Us Gıda ve Tic.Ltd.Şti. adlı firmayı ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Firma yetkilisi Murat Zeytin, özel sterilizasyon teknikleri ile et yemekleri, sebze yemekleri, bakliyat, çorbalar, deniz ürünleri gibi birçok kategoride uzun ömürlü doğal yiyecekler ürettiklerini söyledi.

İlginizi Çekebilir... Yalova’nın gelişen yüzü V Dent Klinik hizmette sınır tanımıyor

Üretim süreçleri ve pazarlama konularında da YTSO Başkanı Cemil Demiryürek, Yönetim Kurulu Üyesi Kenan Engin, Genel Sekreter Taner Eriş ve Ticaret Sicil Müdürü Yönetim Sistemleri ve Akreditasyon Uzmanı İbrahim Akkanat’a bilgiler aktaran Zeytin, uzun ömürlü doğal yiyeceklerin sağlık açısından da faydalı olduğunu belirtti. YTSO Başkanı Cemil Demiryürek ise firma yetkilisine teşekkür ederek, oda olarak üyelerinin iş gelişiminden sorunlarının ortadan kaldırılmasına kadar birçok süreçte katkı sunmak adına işyeri ziyaretleri yapmaya devam edeceklerini söyledi. Demiryürek, gıda sektörünün önemine de değinerek, Yalova’nın bu alanda daha fazla yatırım çekmesi için çalışacaklarını ifade etti.