Yalova Ticaret ve Sanayi Odası, TSE belgesi denetimini tamamladı

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO), Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından gerçekleştirilen denetimlerin ardından kalite yönetim sisteminin TSE EN ISO 9001 standardına uygunluğunu başarıyla sürdürdü. TSE Baş Tetkik Görevlisi Burak Tuna liderliğinde gerçekleştirilen denetim sonucunda, odanın kalite standartlarına olan uygunluğu bir kez daha tescillendi

Haber Giriş Tarihi: 08.01.2024 00:02
Haber Güncellenme Tarihi: 08.01.2024 00:02
https://www.yalovahayat.com/

YTSO Ticaret Sicil Müdürü ve Yönetim Sistemleri ile Akreditasyon Uzmanı İbrahim Akkanat'ın koordinasyonunda, TSE yetkilileri tarafından bir gün süren titiz bir denetim gerçekleştirildi. Gözetim ve belge yenileme tetkikinin başarıyla tamamlandığı raporla, odanın kalite yönetim sistemine olan bağlılığı bir kez daha ortaya koyulmuş oldu.

Denetim sürecinde, TSE yetkilileri tarafından odanın ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi uygulamaları detaylı bir şekilde incelendi. YTSO Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Demiryürek, "Akreditasyon sisteminin temelini oluşturan ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi’nin uygulamalarının bu denetimde detaylı bir şekilde tetkik edilmiş olması, üyelerimize sunduğumuz hizmet kalitesini artırma ve sürdürme konusundaki kararlılığımızı gösteriyor" şeklinde konuştu.

Demiryürek, denetim sonuçlarının odalarına değerli katkılar sağladığını ifade ederek, "ISO 9001 standardına olan uygunluğumuzu sürdürerek, üyelerimize sunduğumuz hizmette kaliteyi artırmak ve sürdürmek adına yapılan bu denetimler, odamızın işleyişine önemli bir katkı sağlamaktadır. ISO 9001 standardına olan uygunluğumuzu sürdürerek, iş dünyasının güvenilir bir partneri olma vizyonumuzu devam ettiriyoruz" ifadelerini kullandı.