Yalovalı Işılak, federasyon toplantısına katılacak

Yeni eğitim ve öğretim yılının açılmasına sayılı günler kala Türkiye Kantin İşletmecileri Federasyonu 81 ilin oda ve dernek başkanları ile bir araya gelecek. Toplantıya Türkiye Kantin İşletmecileri Federasyonu Başkan Yardımcısı Selim Işılak da katılacak

Haber Giriş Tarihi: 29.08.2023 15:23
Haber Güncellenme Tarihi: 29.08.2023 15:23
https://www.yalovahayat.com/

Türkiye Kantin İşletmecileri Federasyonu Başkan Yardımcısı Selim Işılak, 2023-2024 eğitim ve öğretim yılı öncesi Kantin İşletmecileri Esnaf Dernekleri Federasyonu’nun düzenleyeceği toplantıya katılacak. Federasyonun merkezinde gerçekleşecek toplantıda, 81 ilin oda ve dernek başkanları da yer alacak.

İlginizi Çekebilir... Yalova'da Okul servis ücretleri ne kadar oldu? 2023 okul servis ücretleri ne kadar olacak?

Işılak, toplantının amacının kantinci meslektaşlarının hazırlıkları hakkında ve federasyonun ilgili bakanlıklar ile son dönemde yapmış olduğu çalışmalarla ilgili kantinci esnafının bilgilendirilmesi olduğunu söyledi. Işılak, “Yeni eğitim-öğretim dönemi öncesi yapılacak olan federasyon toplantısında, kantin işletmecilerinin karşılaştığı sorunlar, çözüm önerileri, sağlıklı beslenme konusunda alınması gereken tedbirler, kantinlerde sunulan ürünlerin kalitesi ve denetimi gibi konuları ele alacağız” dedi.