Yalova Valisi Hülya Kaya minikler ile bir araya geldi

Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, Çınarcık Doğa Koruma ve Milli Parklar Şefliğine ziyarette bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 14.10.2023 07:09
Haber Güncellenme Tarihi: 14.10.2023 07:09
https://www.yalovahayat.com/

Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, Çınarcık Kaymakamı Cemil Aksak, Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer, Yalova Tarım Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Yalova İl Şube Müdürü Nevzat Algan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Karabacak ve öğrenciler ile birlikte Doğa Koruma ve Milli Parklar Yalova İl Şube Müdürlüğü Çınarcık Şefliğini ziyaret ettiler.

Doğa Koruma ve Milli Parklar Yalova İl Şube Müdürlüğü Çınarcık Şefliğine ziyarete gelen öğrencilere doğa koruma ve milli parklar hakkında çeşitli bilgiler verildi. Bu bilgiler doğrultusunda öğrenciler, doğa koruma ve çevre bilinci konusunda farkındalık sahibi oldular.

Gerçekleştirilen ziyaret sonrasında Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, Çınarcık Kaymakamı Cemil Aksak, Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer ve çocuklar bir araya gelerek günün anısına hatıra fotoğrafı çekimi gerçekleştirdiler.

Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer, Doğa Koruma ve Milli Parklar Yalova İl Şube Müdürlüğü Çınarcık Şefliğinde gerçekleştirilen etkinliği “çevre bilincinin geliştirilmesine yönelik önemli bir adım” olarak değerlendirdi.

Haber/ Murat Can Aytemur