Yalova Eğitim Bir-Sen’den öğretmenlere çanta hediyesi

Eğitim Bir-Sen Yalova Şube Başkanı Ahmet Kotcioğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, öğretmenlerin hak ve emek mücadelesinde yanlarında olduklarını belirtti. Sendika olarak tüm üyelerine çanta hediye ettiklerini söyledi

Haber Giriş Tarihi: 27.11.2023 11:53
Haber Güncellenme Tarihi: 27.11.2023 11:53
https://www.yalovahayat.com/

Eğitim Bir-Sen Yalova Şube Başkanı Ahmet Kotcioğlu, ilde görev yapan öğretmenleri okullarında ziyaret ederek Öğretmenler Günü’nü kutladı. Burada öğretmenlere çanta hediye eden Kotcioğlu, öğretmenlerin peygamber mesleği yaptıklarını, ülkenin ve çocukların geleceğinin onların elinde olduğunu vurguladı. Kotçioğlu öğretmenlerin daha iyi ortamlarda ve daha iyi şartlarda çalışması için gayret gösterdiklerini, özlük haklarının iyileştirilmesi, daha iyi bir hayat standartına erişmesi, emek ve gayretlerinin karşılığını alması için mücadele ettiklerini, bundan sonra da mücadele etmeye devam edeceklerini ifade etti.

Eğitimde son 20 yılda çok önemli yatırımlar yapıldığını, öğretmen sayısının ikiye katlandığını, okulların yenilendiğini, altyapısının güçlendirildiğini, akıllı tahtalar ve teknolojik araç-gereçlerle okulların donatıldığını anlatan Kotcioğlu, “Türkiye Yüzyılı’na başladığımız bu günlerde artık geleceğimiz için hasat vaktinin geldiğini düşünüyoruz. Tartışılmış, ortak akıldan geçmiş, öğretmenlerimizin de paydaşı olduğu uygulanabilir politikalarla eğitimde istediğimiz başarıyı yakalayacağımıza inanıyoruz” dedi.

M. Tunç Tanrıverdi