BAL-GÖÇ, üniversitelerle iş birliğini geliştiriyor

Yalova Balkan Göçmenleri Derneği (BAL-GÖÇ), Yalova Belediyesi ile birlikte yürüttüğü Geçmişinden Geleceğine Işık Tut Projesi kapsamında ve Balkan ülkeleri kardeş şehir protokolü çerçevesinde üniversiteler nezdinde çalışmalarını sürdürüyor

Haber Giriş Tarihi: 09.12.2023 09:42
Haber Güncellenme Tarihi: 09.12.2023 09:42

Geçmişinden Geleceğine Işık Tut Projesi kapsamında, Yalova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Jülide Hızal Yücesoy, Kimya Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Dilek Özmen ve Kimya Mühendisliği Öğr. Gör. Dr. Merve Ceylan, BAL-GÖÇ Yönetim Kurulu Üyeleri Elektrik-Elektronik Mühendisliği Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sunay Türkdoğan ve Rektörlük Erasmus+ Uzmanı Öğr. Gör. Dr. Nejla Türkdoğan ile birlikte Balkan Evi Dr. Ahmet Doğan Kültür Merkezi'ni ziyaret etti. BAL-GÖÇ Başkanı Lütfi Özgür, ziyaretçilere sergi ve kültür hakkında bilgi verdi. Daha sonra Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte kardeş şehir ilişkileri ve uluslararası iş birliği faaliyetleri konusunda bilgi alışverişinde bulunuldu.

BAL-GÖÇ Başkanı Lütfi Özgür, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Ziyaretimiz, çalışmalarımızdaki iş birliğinin güçlenmesi açısından önemli bir fırsat oldu. Üniversitelerimizle birlikte Balkan kültürünün tanıtılması ve yaşatılması için ortak çalışmalar yürütmeye devam edeceğiz" dedi.

Murat Can Aytemur