Yılbaşı Gecesi oyuncuları ve kadrosu nedir? Yılbaşı Gecesi filmi konusu nedir?

Ünlü senarist ve komedyen Gülse Birsel’in kaleme aldığı Yılbaşı Gecesi filmi 2023 yılına girerken en çok aranan ve merak edilen film oldu. BKM yapımı olan film güçlü oyuncu kadrosu ve eğlenceli senaryosu ile seyirciden büyük beğeni aldı. Yılbaşı gecesi izlemek için keyifli ve eğlenceli bir film arayanlar için Gülse Birsel imzalı Yılbaşı Gecesi filmi tam olarak aranan o film. Peki, Yılbaşı Gecesi oyuncuları ve kadrosu nedir? Yılbaşı Gecesi filmi konusu nedir? İşte bu soruların cevabı…

Haber Giriş Tarihi: 22.11.2023 12:51
Haber Güncellenme Tarihi: 22.11.2023 12:51

Ünlü senarist ve oyuncu Gülse Birsel’in kaleme aldığı Yılbaşı Gecesi filmi 31 Aralık 2022’de seyirci ile buluştu. Yılbaşı akşamına renk katan, konusu ve güçlü oyuncu kadrosu ile seyirciyi ekrana bağlayan film izleyenlerden tam not aldı. 'Yılbaşı Gecesi'nin yönetmen koltuğunda Ozan Açıktan oturdu. Peki, Yılbaşı Gecesi oyuncuları ve kadrosu nedir? Yılbaşı Gecesi filmi konusu nedir? İşte detaylar…

Yılbaşı Gecesi oyuncuları ve kadrosu nedir?

Yılbaşı Gecesi filmi ilk olarak Disney Plus üzerinden yayınlandı fakat şu an farklı dizi ve film izleme siteleri üzerinden de izlenebiliyor.

Filmin oyuncu kadrosunda oldukça başarılı ve iddialı isimler yer alıyor bu da filmin daha fazla merak edilmesine neden oluyor. Filmin oyuncu kadrosunda bulunan isimler şu şekilde:

Alican Yücesoy (Alican)

Alina Boz (Ada)

Ayta Sözeri (Eftelya)

Boran Kuzum (Togay)

Büşra Pekin (Arzu)

Cengiz Bozkurt (Ahmet)

Derya Karadaş (Şükran)

Emir Benderlioğlu (Selo)

Fatih Artman (Ozan)

Gülse Birsel (Seçilay)

İrem Sak (Neslişah)

Kubilay Tunçer (Serdar)

Nazmi Sinan Mıhçı (Timoş)

Serkan Keskin (Önder)

Şebnem Bozoklu (Didem)

Zeynep Güngör (Gülnar)

Yılbaşı Gecesi filmi konusu nedir?         

Yılbaşı Gecesi filmi gerçek hayatta yaşanan durumlardan esinlenilerek kaleme alınmış bir filmdir. Filmin konusu, pandemi döneminin bitmesinin beklendiği bir dönemde uzun bir süre sonra tüm sevdikleriyle bir arada 'Yılbaşı Gecesi'nde buluşmaya hazırlanan 'Didem'in tamda yılbaşı sabahı aldığı kötü bir haberle başlar. Günlerce sevdikleriyle birlikte Yılbaşı Gecesi’ni bir arada geçirmek için hazırlık yapan Didem aldığı kötü haberle yıkılır. Yılbaşı sabahı son anda ilan edilen sokağa çıkma yasağı 'Didem'in bütün hayallerinin yıkılmasına neden olur. Didem’in eşi Ozan ise tüm pandemi süreci boyunca eve hapsolan eşinin bu kadar üzülmesine ve yaptığı hazırlığın boşa gitmesine dayanamaz ve sitedeki komşuların tek tek kapılarını çalarak onları Yılbaşı Gecesi’ni kutlamaya davet eder.

Birbirleri ile asla bir araya gelmemesi gereken bambaşka karakterdeki bu komşuların Yılbaşı Gecesi’nde bir araya gelmesiyle neler olabileceğini ve nasıl bir ‘Yılbaşı Gecesi’ geçirileceğini kimse tahmin edemez.

Hilal Baldemir