Yalı Çapkını Kazım Ağa kimdir? Kazım Ağa nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu kaç?

Star Tv’nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını’nın sevilen oyuncusu dizinin Kazım Ağası oyunu Diren Polatoğulları hakkında merak edilenler araştırılıyor. Dizinin önceki bölümünde ölümden dönen ve ormanda işkence göre Kazım karakteri son anda Ferit tarafından bulunarak hastaneye götürüldü. Seyircinin bölümün sonunda öldüğünü düşündüğü Kazım Ağa hayatta kalarak seyirciyi mutlu etti. Dizideki kötü karakterinin yanı sıra sempatik tavırlarıyla izleyicinin beğenisini kazanan Diren Polatoğulları ile ilgili merak edilenler araştırılıyor. Peki, Yalı Çapkını Kazım Ağa kimdir? Kazım Ağa nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu kaç? İşte merak edilen soruların cevabı…

Haber Giriş Tarihi: 03.02.2024 11:47
Haber Güncellenme Tarihi: 03.02.2024 11:47

Cuma günlerinin sevilen dizisi Yalı Çapkını’nın sevilen karakteri Kazım Ağa son bölümde izleyiciye büyük üzüntü yaşatarak ölümden döndü. Bölüm sonunda öldüğü düşünülen Kazım Ağa’nın hayatta kalması ve diziye devam etmesi izleyiciyi mutlu etti. Sosyal medyada oldukça tepki alan bir karakter olan Kazım Ağa karakteri kızlarına ve karısına şiddet uygulayan bir adam olarak izleyici tarafından sevilmemişti. Fakat dizinin son bölümlerinde değişen ve sempatik tavırlar sergileyen Kazım Ağa karakteri izleyici tarafından sevilmeye başladı. Peki, Yalı Çapkını Kazım Ağa kimdir? Kazım Ağa nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu kaç?            

Yalı Çapkını dizisinden sonra oldukça dikkat çeken ve oyunculuğu çok beğenilen Diren Polatoğulları 12 Şubat 1980 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Diren Polatoğulları aslen Tuncelilidir. Uzun yıllar Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk eğitimi almıştır.

Yalı Çapkını’ndan önce ise Kurtlar Vadisi, Aşk ve Devrim, Saklı Hayatlar, Bir Ses Böler Geceyi, Üsküdar'a Giderken, Kurtuluş Son Durak, Karadayı, Son, Kaçak, Eski Hikaye, Şevkat Yerimdar, Kırık Kalpler Bankası, Küçük Esnaf gibi birçok başarılı projelerde rol almıştır.

Uzun yıllardır ekranlarda boy gösteren ve Fox TV'de ekrana gelen Şevkat Yerimdar dizisinde canlandırdığı Şefik karakteriyle adından söz ettiren Diren Polatoğulları, daha sonra Kırmızı Oda dizisindeki Hamdi Baba karakteriyle asıl çıkışını sağlamıştır. Buradaki rolünün ardından ise Yalı Çapkını dizisinde Kazım Ağa karakterine hayat vermeye başlamıştır.

Oyuncu Diren Polatoğulları, 44 yaşında, 1.78 boyunda, 70 kilo ve Kova burcudur. Başarılı Oyuncu Diren Polatoğulları, Sena Polatoğulları ile evlidir, çiftin bir kız çocukları bulunmaktadır. İstanbul’da doğan oyuncu aslen Tuncelilidir.

Hilal Baldemir