Teşkilat 5 Sezon Ne Zaman? Yeni Sezon Başlangıç Tarihi

TRT 1 ekranların da yayınlanan ve izleyiciden tam not alan dizilerden biri de Teşkilat dizisi olduğunu unutmamak gerekiyor. Dizi 4'üncü sezonu ile final yaptı! Birçok kişi 5'inci sezon ne zaman başlayacak merak içerisinde. Peki, Teşkilat 5. sezon ne zaman başlayacak? Teşkilat yeni sezon ne zaman? İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 25.06.2024 17:40
Haber Güncellenme Tarihi: 25.06.2024 17:40

TRT ekranlarının sevilen dizileri arasında yer alan Teşkilat dizisi 9 Haziran 2024 tarihinde 111'inci bölümü ile final yaptı. Sezon sona ermesinin ardından birçok Teşkilat dizisi meraklıları dizinin yeni sezonu ne zaman başlayacak şimdiden sormaya koyuldu. Peki, Teşkilat 5. sezon ne zaman başlayacak? Teşkilat yeni sezon ne zaman? İşte detaylar...

TEŞKİLAT 5. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Bu sezon sona ermesinin ardından artık yeni sezon hazırlıkları hızlı bir şekilde başladı. Oyuncu kadrosunda Murat Yıldırım, Aybüke Pusat, Sarp Levendoğlu, Tuğçe Açıkgöz gibi birçok tanınmış kişiler yer alan dizinin gelecek sezonda hangi oyuncular katılacak ve hangi oyuncular diziden ayrılacak merak konusu haline gelmiş durumda.

Teşkilat dizisinin 5. sezonu ne zaman başlayacak merak konusu haline gelmeye başladı. 4'üncü sezon 22 Ekim 2023 Pazar günü başlamıştı. Yeni sezonun da Eylül veya Ekim aylarının son haftalarında başlaması bekleniyor. Tam tarih halen netleşmemiş iken, yeni sezon tarihi netleşir netleşmez sitemize eklenecektir.

YENİ GELENLER

Dizi oldukça heyecanlı bölümleri ile ilgi çekmeye devam ederken 4. sezonda diziye katılan Aybüke Pusat, Sarp Levendoğlu, Tuğçe Açıkgöz gibi isimler diziye farklı bir hava ve heyecan katmıştı. Dizinin reyting sonuçları hergün üzerine koyarak artış göstermekte iken muhteşem senaryosu olan bu dizinin yeni bölümleri ne zaman yayınlanacak hepimiz merak içerisindeyiz.