Kızıl Goncalar Cüneyd Kimdir? Mert Yazıcıoğlu Kim? Sevgilisi

Kızıl Goncalar dizisinde en çok merak edilen oyunculardan biri de Cüneyd olduğunu söyleyebiliriz. Dizi ilk yayınlandığı günden bugüne popülerliğini korurken oyuncuları ile ilgili bilgiler de merak konusu haline geldi. Peki, Kızıl Goncalar Cüneyd kimdir? Kızıl Goncalar Cüneyd sevgilisi var mı, kim? Kızıl Goncalar Cüneyd boy kilo nedir? İşte tüm detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 15.04.2024 14:26
Haber Güncellenme Tarihi: 15.04.2024 14:26

Kızıl Goncalar dizisinde ki yetenekli genç oyuncular isimleri ile ön plana çıkmaya devam ediyor. Bunlardan birinin de Cüneyd karakteri olduğunu söyleyebiliriz. Peki, Kızıl Goncalar Cüneyd kimdir? Kızıl Goncalar Cüneyd sevgilisi var mı, kim? Kızıl Goncalar Cüneyd boy kilo nedir? İşte tüm detaylar...

Kızıl Goncalar Cüneyd kimdir?

İstanbul'un kalbinde, 10 Mayıs 1993 tarihinde doğan Mert Yazıcıoğlu, Türkiye'nin yetenekli oyuncularından biridir. Eğitim hayatına İstanbul'da başlayan Yazıcıoğlu, lise eğitimini tamamladıktan sonra İstanbul Aydın Üniversitesi'ne kaydoldu. Ancak, içindeki oyunculuk tutkusuyla eğitimine ara verip oyunculuk yolunda ilerlemeye karar verdi.

Oyunculuk kariyerine adımını atan Yazıcıoğlu, ilk deneyimlerini bir arkadaşının dizi setine ziyaretiyle yaşadı. Bu deneyim onu büyüledi ve oyunculuk dünyasına girmeye karar verdi. İlk kez Dedemin İnsanları adlı filmde kısa bir rol aldı. Ardından, Kayıp Şehir dizisiyle televizyon izleyicisinin karşısına çıktı ve bu süreçte oyunculuk eğitimlerine de ağırlık verdi.

Oyunculuk yeteneği ve kararlılığıyla dikkat çeken Yazıcıoğlu, Sumru Onat'ın Cast 33 ajansı ve Ümit Çırak gibi önemli isimlerle çalışma fırsatı buldu. Bu süreçte oyunculuk becerilerini geliştirdi ve sektördeki yerini sağlamlaştırdı.

Karagül dizisindeki performansıyla büyük beğeni toplayan Yazıcıoğlu, "Baran Şamverdi" karakteriyle izleyicilerin gönlünde taht kurdu. Ardından Umuda Kelepçe Vurulmaz ve Mehmed: Bir Cihan Fatihi gibi başarılı projelerde yer alarak yeteneğini kanıtladı.

Sinema dünyasına adımını atan Yazıcıoğlu, 2018 yapımı "İyi Oyun" filmiyle beyaz perdede izleyicilerle buluştu. Bu filmdeki performansıyla da övgü aldı.

Televizyon dünyasında da önemli işlere imza atan Yazıcıoğlu, Bir Litre Gözyaşı ve Aşk 101 gibi sevilen dizilerde rol aldı. 2023 yılı itibarıyla ise Kızıl Goncalar adlı dizide Cüneyd Güneş karakterini canlandırmaktadır.

Kızıl Goncalar Cüneyd Boyu ve Kilosu

Kızıl Goncalar dizisinde Cüneyd Güneş karakterini canlandıran Mert Yazıcıoğlu 1.77 metre boyunda ve 69 kilo ağılığındadır.

Kızın Goncalar Cüneyd Sevgilisi var mı?

Uzun süre önce sevgilisi olduğunu bilinen yakışıklı oyuncunun şuanda sevgili olmadığı biliniyor.

Kızın Goncalar Cüneyd hangi burç?

Mert Yazıcıoğlu 10 Mayıs doğumlu olduğu için boğa burcudur.

Mer Yazıcıoğlu filmografi

2011 – Dedemin İnsanları (Konuk oyuncu) (Sinema Filmi)

2012 – Kayıp Şehir (Furkan) (TV Dizisi)

2013 – 2015 – Karagül (Baran) (TV Dizisi)

2016 – Umuda Kelepçe Vurulmaz (Ferit) (TV Dizisi)

2018 – Mehmed: Bir Cihan Fatihi (Korkut) (TV Dizisi)

2018 – Bir Litre Gözyaşı (Mahir) (TV Dizisi)

2020 - Aşk 101 (Sinan) (Netflix Dizisi)

2020 - Bir Annenin Günahı (Yusuf) (TV Dizisi)