Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hangi il ve ilçede çekiliyor?

Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan Hudutsuz Sevda çekimleri başladı. Başrollerinde önemli oyuncuların olduğu dizi ile ilgili birçok soru şimdiden merak konusu olmuş durumda. Peki, Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hangi ilde ilçe de çekiliyor? İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 11.08.2023 11:11
Haber Güncellenme Tarihi: 11.08.2023 11:11
https://www.yalovahayat.com/

FOX TV'nin yeni ve merakla beklenen dizisi Hudutsuz Sevda, Karadeniz'in büyülü atmosferinde çekilmeye başladı. Deniz Can Aktaş, Miray Daner, Mesut Akusta, Esra Dermancıoğlu ve Emre Bulut'un göz alıcı performanslarına sahne olacak olan bu yapımın çekimleri, 7 Ağustos 2023 tarihinde İstanbul'da start aldı. En çok merak edilen konular arasında ise Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor sorusu olmaya başladı. İstanbul'da geçen bir haftanın ardından ekip, dizi için Artvin'in muhteşem coğrafyasına doğru yol alacak. İşte, "Hudutsuz Sevda" dizisinin büyülü dünyasının kapısını aralayacak olan çekim mekanları.

Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor?

Sanatın Enfes Etkisi: Artvin'in Büyüsü "Hudutsuz Sevda" nerede çekiliyor sorusu, Artvin'in eşsiz güzellikleri ile yanıt buluyor. Daha önce "Benim İçin Üzülme" dizisinin çekimleri için tercih edilen Artvin, bu defa Hudutsuz Sevda ile adını duyuracak. 35 binlik nüfusuyla dikkat çeken Artvin merkezi, dizinin önemli sahnelerine ev sahipliği yaparken, Hopa gibi turistik yerler de diziye ayrı bir renk katacak. İlk etapta "Hudutsuz Sevda" dizisinin ikinci bölümü Artvin'in büyülü atmosferinde çekilecek ve ilerleyen haftalarda İstanbul'a dönüş yapılacak. Bu sayede, oyuncular ailelerinden ve İstanbul'dan uzak kalmadan çalışmalarını sürdürecek.

Karadeniz Rüzgarları Esti: Hudutsuz Sevda

Heyecanla beklenen Hudutsuz Sevda dizisi, Karadeniz'e özgü atmosferi ve büyülü doğasıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Karadeniz'in inatçı ve tutkulu karakterlerini merkezine alan bu hikaye, derin bir intikam öyküsünü ekranlara taşıyacak.

İstanbul'un Parıltısı

Hudutsuz Sevda dizisinin çekimleri sadece Artvin sınırları içinde değil, İstanbul'da da çeşitli mekanlarda gerçekleşecek. Dizi, hem Karadeniz'in mistik ruhunu hem de İstanbul'un enerjisini seyirciye yansıtacak. Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor sorusunun detayları, ilerleyen günlerde netleştikçe sizlerle paylaşılacak. Ayrıca, Artvin'deki çekimlerden setten sızan kareler de meraklıları ile buluşacak.

Unutulmaz Performans

Burak Sevinç Geliyor! FOX ekranlarında farklı bir solukla izleyicileri selamlayacak olan "Hudutsuz Sevda" dizisinin kadrosuna son olarak Burak Sevinç katıldı. Deniz Can Aktaş, Miray Daner, Biran Damla Yılmaz, Mesut Akusta, Esra Dermancıoğlu ve Emre Bulut gibi yeteneklerle güçlenen kadro, izleyenleri derin bir intikam hikayesinin içine çekecek.

Büyülü ve Tutkulu

Hudutsuz Sevda Karadeniz coğrafyasının doğal güzelliklerinin ve insanlarının özgün ruhunun yansıtıldığı "Hudutsuz Sevda" dizisi, intikamın derin yollarında yol alırken, sırların ve duyguların çıkarılmasını da ekranlara taşıyacak. Bu etkileyici hikaye yakında seyircisiyle buluşacak!