Gönül Dağı Veysel Öldü mü? Veysel diziden neden ayrıldı? Semih Ertürk Gönül Dağı dizisinden ayrılıyor mu?

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Anadolu dizisi gönül dağında son bölümde oldukça şaşırtıcı olaylar yaşandı. Uzaya fırlatılan füze yeryüzüne indir ve faydalı cisimler aranmaya başlandı. Büyük bir patlama oldu ve patlama da Veysel vardı. Peki Veysel öldü mü? Veysel diziden ayrıldı mı? İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 17.09.2023 01:29
Haber Güncellenme Tarihi: 17.09.2023 01:29
https://www.yalovahayat.com/

Gönül Dağı dizisi oldukça güzel ve Anadolu dizisi olarak izleyenlerin karşısına çıkan en çok izlenen diziler arasında yerini alıyor. Özellikle her hafta Cumartesi günleri olunca izleyicileri ekran başına kilitleyen dizinin son bölümünde olanlar oldu. Füze düştü ve parçalarını ararken büyük bir patlama oldu. Patlama anında yerde yatan kişi ise Veysel'di. Peki Veysel öldü mü? Veysel diziden ayrıldı mı? İşte detaylar...

Gönül Dağı Veysel Öldü mü?

Dizide birbirinden farklı güzel anlar yaşanırken oldukça kötü anlar da meydana geldi. Uzaya 6 bin metreye uçurmak istedikleri füze başarılı bir şekilde fırlatıldı. Faydalı cisim aranma çalışmaları başlandı ve Veysel ile Ramazan faydalı cisim arama çalışmalarına başladı. Çalışmalar devam ederken Taner de Selma öğretmen ile buluşmaya gitti. Fakat Selma öğretmen tüm sevgisinin bittiğini Taner'e söyleyerek Taner de yeşeren unutlarını bitirmiş oldu.

Taner büyük bir patlama sesi duydu ve paltamanın olduğu yere hızlı bir şekilde ilerledi. Yerde bir kişi yatıyordu, bu kişi kimdi Ramazan mı yoksa Veysel mi? Veysel'in eşi ise Veysel'e süpriz yapmak için araba almış ve eve getirmişti. Taner ve Ramazan aynı anda patlamanın olduğu yere ulaştı ve gördüklerine inanamadılar. Veysel her yeri yara bere içerisinde yerde yatıyordu. Acaba Gönül Dağı Veysel öldü mü? 

Veysel diziden ayrıldı mı? Taner'in son söylediklerine göre Veysel diziden ayrılacak gibi gözüküyor. Veysel ile ilgili detaylı bilgi gelecek bölüm de yer alacak. Bölümde elde edilecek bilgi haberimize eklenecek.