Erdal İle Ece Filmi Dizisi Oyuncuları ve Karakterleri (Tam Liste Oyuncu Kadrosu)

Şahan Gökbakar'ın başrolde oynadığı ve Recep İvedik serisine ara vererek farklı bir karakter ile izleyici karşısına çıkması bekleniyor. 2024 yılında ekranlara gelmesi beklenen film ile ilgili birçok bilgi son günlerde araştırılmaya başlandı. Peki, Erdal ile Ece filmi oyuncuları kimlerdir? Erdal ile Ece karakterleri kimlerdir? Erdal ile ece filmi ne zaman yayınlanacak? işte detaylar

Haber Giriş Tarihi: 05.12.2023 14:06
Haber Güncellenme Tarihi: 05.12.2023 14:06

Erdal ile Ece son günlerde en çok konuşulan komedi filmleri arasında yerini almaya başladı. Gelecek yıl izleyicilerin karşısına çıkması beklenen filmin yönetmenlik koltuğunda Togan Gökbakar yer alıyor. Recep İvedik serisi sonrasında yeni bir yapım ile ekranlara gelecek olan Şahan Gökbakar'ın yeni filmi merakla bekleniyor. Peki, Erdal ile Ece oyuncuları kimlerdir? Erdal ile ece filmi ne zaman yayınlanacak? İşte tüm detaylar

Erdal ile Ece Oyuncuları

Erdal (Şahan Gökbakar)

Şahan Gökbakar, 22 Ekim 1980 tarihinde İzmir'de dünyaya geldi. Türk komedyen ve oyuncu olarak tanınan Gökbakar, aynı zamanda ünlü Recep İvedik film serisinin yapımcısı, senaristi ve başrol oyuncusudur. 2006 yapımı "Gen" filmiyle ilk kez sinema dünyasına adım atan Gökbakar'ın çıkışını ise 2008 yapımı "Recep İvedik" filmi sağladı. Bu film, Türkiye'de büyük bir ilgi ve başarı elde etti.

Şahan Gökbakar'ın yaratıcısı olduğu Recep İvedik film serisi, Türkiye'de tüm zamanların en çok izlenen ve gişe rekorları kıran yapımlarından biri olarak kayıtlara geçti. Gökbakar'ın komik ve kendine özgü karakteri, izleyiciler tarafından büyük beğeni kazandı.

Gökbakar'ın hayatına dair bilgiler, ailesinin bir parçası olarak babası Osman Selçuk Gökbakar ve annesi Lerzan Gökbakar'a dayanmaktadır. Babası 1988 yılında bir trafik kazasında hayatını kaybeden Gökbakar, Balkan göçmeni bir ailenin torunu olarak büyüdü.

Ece (Seda Türkmen)

Seda Türkmen, Türk televizyon sunucusu, oyuncu ve modellik yapmış bir isimdir. 5 Ağustos 1981 tarihinde Almanya'nın Berlin şehrinde doğmuştur. Ailesiyle birlikte Türkiye'ye dönmesinin ardından, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünden mezun olmuştur.

Televizyon kariyerine 2001 yılında "Akademi Türkiye" adlı bir yetenek yarışması programında birinci olarak başlamıştır. Ardından birçok televizyon projesinde sunuculuk yapmıştır. Seda Türkmen, aynı zamanda çeşitli dizilerde ve filmlerde oyunculuk kariyerine de sahiptir.

Televizyon sunuculuğu kariyerinde "Akademi Türkiye", "Yok Böyle Dans", "Altın Kızlar", "Türkiye'nin Yıldızları", "O Ses Türkiye" gibi programlarda yer almıştır. Oyunculuk alanında ise "Sıla", "Kahireli Palas", "Yalancı Bahar", "Çemberimde Gül Oya" gibi dizilerde rol almıştır.

Recep İvedik serisinden sonra ekranlara dönmeyi planlayan Şahan Gökbakar son zamanlarda açıklanan yapımı ile gündemde yer edinmiş durumda. Yönetmenlik koltuğunda Togan Gökbakar'ın yer aldığı ve CJ ENM dağıtım şirketi izleyici karşısına çıkması bekleniyor.

Erdal ile ece filmi ne zaman yayınlanacak?

Şahan Gökbakar'ın başrol oynayacağı ve Seda Türkmen'in de Ece karakterini canlandıracağı film en çok konuşulanlar arasında yer alıyor. Komedi severlerin en çok merak ettiği konu ise Erdal ile Ece filminin ne zaman yayınlanacağı konusu olmuş durumda. Erdal ile Ece filmi 23 Şubat 2024 tarihindenden itibaren sinamalarda yayınlanacak.