Bir Derdim Var Dizisi Oyuncuları ve Karakterleri (Tam Liste Oyuncu Kadrosu) Kanal D

Bir Derdim Var dizisi başladığı ilk günden itibaren birçok izleyenin ilgi odağı olmuş durumda. İzleyenler dizi ile ilgili birçok bilgiyi arama motorları üzerinden aramaya başladı. Peki, Bir Derdim Var oyuncuları kimlerdir? Bir Derdim Var dizisi oyuncu karakterleri gerçek isimleri nelerdir? İşte tüm detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 16.11.2023 18:30
Haber Güncellenme Tarihi: 16.11.2023 18:30
https://www.yalovahayat.com/

Kanal D ekranlarında yayınlanan diziler arasında yerini alan ve ilk yayınlandığı günden itibaren izleyenlerin ilgi odağı olan dizi hızlı bir şekilde devam ediyor. Dev oyuncu kadrosunda yer alan Birce Akalay, Mert Fırat, Engin Hepileri, Erden Şenocak gibi oyuncuların bulunması dizinin bir üst seviyeye çıkmasını sağlıyor. İzleyenler dizi de ki oyuncular ile ilgili birçok arama yapıyor. Peki, Bir Derdim Var oyuncuları kimlerdir? Bir Derdim Var dizisi oyuncu karakterleri gerçek isimleri nelerdir? İşte tüm detaylar...

Bir Derdim Var Dizisi Oyuncuları ve Karakterleri

Bir Derdim Var Nilüfer Toska (Birce Akalay)

Ergen psikiyatri kliniğinde görev yapan Nilüfer, mesleğinde öne çıkan bir psikiyatrdır. Zeki, başarılı ve olağanüstü bir önsezisi vardır. Nilüfer, anlaşılamayan, görmezden gelinen ve kenara itilen gençlerle özel bir bağ kurar; çünkü her birinde kendi geçmişinden bir iz bulur ve zamanında kendisine yardım uzatıldığı gibi, o da onlara yardım etmek ister. Ona göre, her davranışın altında çözülmesi gereken önemli sorunlar yatar, ve bu sorunları çözene kadar durmaz. En küçük bir ipucunu bile kaçırmamak adına kuralları zaman zaman çiğner.

Bir Derdim Var Ömer Atakan (Mert Fırat)

Kendi alanında başarıyla çalışan, işine tutkuyla bağlı ve kurallara sıkı sıkıya uyan bir savcıdır Ömer. Savcı olmayı bilinçli bir tercih olarak yapmıştır ve bu mesleği seçmiş olmanın sorumluluğunu tam anlamıyla taşır. Ancak, geçmişinden gelen travma, onu duygusal olarak katı biri haline getirmiştir. Bu nedenle, suç onun için katı bir kavramdır ve duygularını işine karıştırmaz. Ömer'in dünyasına giren herhangi bir olay, onun bildiklerini sorgulamasına neden olacaktır.

Bir Derdim Var Savaş (Engin Hepileri)

Klinikte psikiyatrist olarak görev yapan Savaş, sahip olduğu şeytan tüyüyle kadınları kolaylıkla büyüler. Uzun ilişkilere ne kadar aç olsa da, kısa ilişkileri tercih eder. "Nerede akşam orada sabah" hayatını yaşasa da, mesleğine olan aşkı her şeyin önündedir. Ancak, Nilüfer'i kendisine rakip olarak görmekte ve onunla rekabet etmektedir.

Bir Derdim Var Yusuf (Erdem Şenocak)

Bir Derdim Var Sibel (Başak Gümülcinelioğlu)

Bir Derdim Var Damla (Neslihan Arslan)

Bir Derdim Var İpek (İdil Sivritepe) Bir Derdim Var Kuzey (Ata Artman) Bir Derdim Var Leyla (Esila Umut) Bir Derdim Var Ferda (Ezgi Gör) Bir Derdim Var Özge (Ava Yaman) Bir Derdim Var Arif (Ataberk Mutlu) Bir Derdim Var Burak (Efe Poylu)