Ben Bu Cihana Sığmazam oyuncuları ne kadar kazanıyor? Ben Bu Cihana Sığmazam Oyuncu maaşları ücretleri?

ATV ekranlarının reyting rekortmeni dizilerinden Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi özellikle Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin devamı hissi verdiği için izleyici tarafından oldukça sevilen bir dizidir. Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin oyuncularının maaşları en merak edilen konular arasında yer alıyor. Türkiye’nin önde gelen oyuncularının yer aldığı ve aksiyon sahneleriyle seyirciyi ekrana kilitleyen dizinin oyuncu maaşları çok merak ediliyor. Birçok seyirci arama motorlarında Ben Bu Cihana Sığmazam oyuncuları maaşları hakkında bilgiler aramakta. Peki, Ben Bu Cihana Sığmazam oyuncuları ne kadar kazanıyor? Ben Bu Cihana Sığmazam Oyuncu maaşları ücretleri? İşte, Ben Bu Cihana Sığmazam oyuncularının bölüm başı aldıkları maaşlar ve ücretler...

Haber Giriş Tarihi: 30.09.2023 15:17
Haber Güncellenme Tarihi: 30.09.2023 15:17
https://www.yalovahayat.com/

Cezayir Türk son derece güçlü ve kökleri olan bir ailenin hayatta kalan tek erkeğidir. Cezayir Türk devlet için çalışan ve gizli görevde olan biridir aynı zamanda sabotaja kurban giden abisinin de intikamını almak yaşayan biridir. Cezayir Türk görevi için ve hayatta kalmak için ailesine ve herkese öldü olarak gösterilir bu şekilde yurtdışında farklı bir isimle yeni bir hayata başlar aynı zamanda burada görevine de devam eder. Bir görev esnasında yaralanarak tedavi altına alınır ve kendisini tedavi eden doktor Firuze’ye aşık olur. Cezayir Türk, Firuze ile yeni bir hayat kurar fakat bir süre sonra deşifre olur ve tekrardan hayata, İstanbul'a dönmek zorunda kalır. Burada yeniden ailesiyle yüzleşerek bir biri ardına gelecek olay örgülerinin içine girer. Ben Bu Cihana Sığmazam oyuncuları ne kadar kazanıyor? Ben Bu Cihana Sığmazam Oyuncu maaşları ücretleri? 

Ben Bu Cihana Sığmazam Oyuncuları Maaşları Haftalık Ücretleri

Ben Bu Cihana Sığmazam, KYN Yapımevi imzalı, ilk bölümü 20 Eylül 2022 tarihinde yayınlanan, yönetmenliğini Mustafa Şevki Doğan'ın üstlendiği, senaryosunu ise Zülküf Yücel ve Zehra Yücel’in kaleme aldığı dram, aksiyon, macera ve gerilim türündeki oldukça başarılı bir Türk dizisidir. Dizinin başrollerini Oktay kaynarca, Ebru Özkan Saban, Ali Seçkiner Alıcı, Ragıp Savaş, Mina Derman gibi başarılı oyuncular paylaşmaktadır.

Salı akşamları saat 20.00’da ekrana gelen dizinin ilk bölümünden bu yana her bölümü heyecan ve merakla bekleniyor. Ben Bu Cihana Sığmazam geçtiğimiz yıllarda ATV ekranlarında yayınlanan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin konularına benzer konular işlediği için ve aynı oyuncular yer aldığı için dizinin izleyici kitlesi oldukça geniştir. 

İzleyiciler tarafından arama motorlarında sık sık aranan ve merak edilen konulardan biri de Ben Bu Cihana Sığmazam Oyuncuları haftalık ücretleri nedir? konusudur.  İşte merak edilen bu sorunun cevabı…

Ben Bu Cihana Sığmazam Cezayir maaş (Oktay Kaynarca) 

Türkiye’nin en başarılı projelerinde yer alarak akıllara kazınan karakterlere hayat veren Oktay Kaynarca herkes tarafından Çakır karakteriyle tanınır. Kurtlar Vadisi’nin ardından Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisiyle de adından çokça söz ettirdi. Son olarak Ben Bu Cihana Sığmazam dizisindeki Cezayir Türk rolüyle seyirciye kendine hayran bırakan Oktay Kaynarca oyunculuktaki başarısını herkese kanıtlamıştır. Oktay Kaynarca, Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde haftalık 85 bin TL ücret almaktadır. Yani aylık 340 bin TL almaktadır. 

Ben Bu Cihana Sığmazam Firuze maaş (Pelin Akil)

Küçük yaşlardan itibaren başladığı oyunculuk kariyerinde birçok başarıya imza atan Pelin Akil, Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde hayat verdiği Firuze karakteri ile seyirciden tam not almayı başardı. Güzel oyuncu dizide Cezayir karakterinin hayatını kurtaran ve daha sonra evlendiği doktor Firuze karakterine hayat vermektedir. Pelin Akil Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde haftalık 50 bin TL kazanmaktadır yani güzel oyuncunun aylık kazancı 200 bin TL’dir.

Ben Bu Cihana Sığmazam Leyla maaş (Ebru Özkan) 

Güzel ve başarılı oyuncu Ebru Özkan, Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde başrol karakterlerinden Leyla’ya hayat vermektedir. Leyla dizide Cezayir karakterinin ilk eşidir ve eşinin kaybettiğini düşünerek yıllarca eşinin yasını tutmuştur. Ebru Özkan, sosyal medyadan edindiğimiz bilgilere göre Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde bölüm başı 45 bin TL ücret alıyor. Ebru Özkan aylık 180 bin TL kazanıyor. 

Ben Bu Cihana Sığmazam oyuncuları ne kadar kazanıyor?

OYUNCU

MAAŞI (Aylık)

Oktay Kaynarca (Cezayir Türk)

340 bin TL

Ebru Özkan (Leyla Türk)

200 bin TL

Pelin Akil (Firuze)

180 bin TL