Aldatmak yeni sezon ne zaman başlayacak, hangi gün? Aldatmak yeni sezon için tarih belli oldu mu?

Atv ekranlarında yayınlanan ve ilk yayınlandığı günden bugüne kadar izleyenler tarafından tam not alan Aldatmak dizisi yeni sezon için hazırlanıyor. Başrollerinde değerli oyuncuların bulunduğu dizinin 2. sezonu merak ile beklenmeye başlandı. İzleyenler Oylum'ın trafik kazası geçirmesi sonucu oluşan bir dizi olaylar sonrası Behram'ın vurulması sonrasında olacakları merak ile bekliyor. Peki, Aldatmak yeni sezon ne zaman başlayacak? Aldatmak yayın tarihi belli oldu mu? İşte, Aldatmak dizisi 2. sezon ile ilgili detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 28.08.2023 16:05
Haber Güncellenme Tarihi: 28.08.2023 16:05
https://www.yalovahayat.com/

Atv ekranlarında yayınlanan ve Haziran ayında sezon finali yaparak ekranlara veda eden Aldatmak dizisi yeni sezonu ile merak konusu olmuş durumda. Her hafta içi Perşembe günü akşam saatlerinde izleyici karşısına gelen dizi, yeni bölümü ve yeni sezonu ile merak konusu olmuş durumda. Aldatmak yeni sezon ne zaman başlayacak sorusuna izleyenler yanıt aramaya şimdiden başlamış durumda. Geçen sezon finali çarpıcı bir şekilde bitmiş Oylum kaza geçirmişken, Behram da hastane önünde vurulmuştu. Bu yaşanan talihsiz gelişmeler üzerine 2. sezonda neler olacağı merak konusu haline geldi. Peki, Aldatmak yeni sezon ne zaman başlayacak, belli oldu mu, hangi gün? İşte, Aldatmak yeni sezon tarihi ile ilgili ve tüm konular ile ilgili merak edilen detaylar...

Aldatmak yeni sezon ne zaman başlayacak?

Atv ekranlarında yayınlanan ve her hafta içi Perşembe günü izleyenler karşısına gelen Aldatmak dizisi, 15 Haziran 2023 Perşembe günü akşamı sezon finali yaparak izleyenlere veda etmişti.

Vatandaşlar için oldukça önemli konusu olan Aldatmak dizisinin yeni sezon yayın tarihi merak konusu olmuş durumda. Dizinin Eylül ayında yeni sezona başlaması tahmin ediliyor.

Aldatmak 2. sezon tarihi belli oldu mu?

Başrollerinde Vahide Perçin, Ercan Kesal, Mustafa Uğurlu, Feyza Sevil Güngör ve Yusuf Çim gibi isimlerin yer aldığı dizi de Aldatmak yeni sezon tarihi ile ilgili dizi ekibinden halen net bir tarih açıklanmadı. 

İzleyenler tarafından tam not alan dizinin yeni bölümleri ile Eylül ayında izleyici karşısına gelmesi bekleniyor. Aldatmak 2. sezon yayın tarihi ile ilgili kanaldan ve yapım ekibinden haber geldiğinde haberimize eklenecektir.

Aldatmak yeni sezonda izleyenleri neler bekliyor?

ATV'nin, yapımcılığını TIMS&B Productions'ın üstlendiği 'Aldatmak' adlı dizisi, Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın yapımcılığında hazırlıklarını tamamladı. İlk sezonu izleyicilerin büyük ilgisini çeken dizi, usta oyuncu Vahide Perçin'in canlandırdığı Güzide karakteri aracılığıyla ailenin bir arada kalma mücadelesini ekrana taşıdı. İlk sezonun ardından ikinci sezon için heyecan dorukta, izleyicilere daha da büyüleyici anlar sunmayı hedefliyor.