Aile dizisi bitiyor mu? Aile dizisi ne zaman final yapacak? Aile dizisi neden bitiyor?

Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’nın başrollerinde olduğu Aile dizisi izleyiciyi ekrana kilitlemeye devam ederken dizinin final yapacağı haberleri gündem oldu. Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ’un uzun yıllar sonra TV ekranlarına döndüğü Aile dizisi büyük heyecan ve merak uyandırmıştı. İlk bölümden itibaren reytinglerde büyük başarı elde eden dizinin neden final yapacağı merak konusu oldu. Dizinin sevenlerini üzen haber geçtiğimiz günlerde geldi. Peki, Aile dizisi bitiyor mu? Aile dizisi ne zaman final yapacak? Aile dizisi neden bitiyor? İşte bu soruların cevabı…

Haber Giriş Tarihi: 29.11.2023 12:39
Haber Güncellenme Tarihi: 29.11.2023 12:39

Türkiye’nin en başarılı oyuncularının yer aldığı ve başrollerini Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ’un paylaştığı Aile dizisi yayınladığı ilk günden itibaren izleyiciden büyük beğeni aldı. Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’nın uzun yıllar sonra ekranlara dönmesini sağlayan dizi ikilinin sevenlerini oldukça heyecanlandırmıştı. Fakat sosyal medyada yer alan dizinin final yapacağı iddiaları dizinin sevenlerini hayal kırıklığına uğrattı. Peki, Aile dizisi bitiyor mu? Aile dizisi ne zaman final yapacak? Aile dizisi neden bitiyor? İşte detaylar…

Aile dizisi bitiyor mu?

Kıvanç Tatlıtuğ’un Aslan Soykan’a hayat verdiği ve Serenay Sarıkaya’nın ise Devin Akın’a hayat verdiği Aile dizisinin konusu oldukça dikkat çeken ve her bölümünde heyecanın doruklara çıktığı senaryosuyla izleyiciden tam not alan bir dizi oldu.

7 Mart 2023 tarihinde yayına başlayan dizinin yönetmen koltuğunda Ahmet Katıksız ve Gökçen Usta otururken senaryosunu ise Hakan Bonomo ve Ali Kobanbay kaleme aldı. Dizinin başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Nejat İşler, Nur Sürer, Musa Uzunlar, Selin Şekerci, Levent Ülgen ve Canan Ergüder bulunuyor.

Dizinin yayın hayatına başlamadan önce aldığı karar aynı şekilde devam ederek 30. bölümde final yapacağı açıklandı.

Aile dizisi ne zaman final yapacak?

Dizinin senaryosunun 30 bölüme göre yazıldığı ve başlangıçta oyuncularla da 30 bölümlük sözleşme imzalandığı öğrenildi. Buna göre 7 Mart 2023 tarihinde ilk bölümü ile ekranlara gelen dizinin 23 Ocak 2024 tarihinde 30. bölümü ile ekranlara veda edeceği açıklandı.

Aile dizisi neden bitiyor?

Dizinin final yapmasının reytinglerle alakalı olduğu konuşulurken Ay Yapım’dan öğrenilen bilgiye göre başlangıçta dizinin zaten 30 bölüm olarak planlandığı ve plana sadık kalarak dizinin 30. bölümde final yapacağı anlaşıldı. Alınan bilgiye göre dizinin uzatılmasının söz konusu olmadığı ve final kararının kesin olduğu konuşuluyor.

Aile dizisi 16. bölümden sahne fotoğrafı.

Hilal Baldemir