Muhtarlar Günü nedeniyle Çınarcık’ta tören düzenlendi

19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle Çınarcık Cumhuriyet Meydanı’nda tören düzenlendi. Törende; Hasanbaba Mahallesi Muhtarı Ünsal Coşgun ile Ortaburun Köyü Muhtarı Fırat Tanrıkulu tarafından Atatürk anıtına çelenk bırakıldı.

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2024 11:48
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2024 11:48

19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Çınarcık Cumhuriyet Meydanı’nda bir tören gerçekleştirildi. Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, ilçe kurum amirleri, ilçedeki köy ve mahalle muhtarları ve siyasi parti temsilcilerinin katıldığı törende; Hasanbaba Mahallesi Muhtarı Ünsal Coşgun ile Ortaburun Köyü Muhtarı Fırat Tanrıkulu tarafından Atatürk anıtına çelenk bırakıldı. Törende muhtarların önemi vurgulanarak, yerel yönetimlerin toplumdaki rolü ve muhtarların mahallelerine sağladıkları katkılar dile getirildi.

"İş birliği yaparak bu kentin sorunlarını çözeceğiz’’

Yapmış olduğu açıklamada, muhtarlık görevinin önemine vurgu yapan Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt sözlerinde, ‘’Meşrutiyeti sandığa dayanan, köy ve mahallelerde vatandaşa hizmet eden, vatandaş ile yerel yönetim arasında köprü olarak sorunların çözümüne vesile olan kıymetli muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyoruz. İlçemizde görev yapmış olan muhtarlarımıza hizmetlerinden ötürü şükranlarımızı sunuyor, ebediyete intikal etmiş olanları saygı ve rahmetle anıyor; halihazırda görev yapan muhtarlarımıza ise çalışmalarında başarılar diliyoruz. Görevlerini büyük bir özveri ile ifa eden tüm muhtarlarımızla ilişkilerimizi daima güçlü tutacak, onlarla iş birliği yaparak bu kentin sorunlarını çözeceğiz’’ diye belirtti.

Murat Can Aytemur