Çınarcıklılar Çeyrek Finali heyecanla izledi

Çınarcık Belediyesi tarafından Cumhuriyet Meydanı'nda kurulan dev ekranda Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Türkiye'nin Hollanda ile oynadığı Çeyrek Final Maçı, Çınarcıklılar tarafından büyük bir heyecanla izlendi.

Haber Giriş Tarihi: 07.07.2024 13:43
Haber Güncellenme Tarihi: 07.07.2024 13:43

Çınarcık Belediyesi tarafından Cumhuriyet Meydanı'nda kurulan dev ekranda büyük bir coşkuyla izlenen Avrupa Futbol Şampiyonası Çeyrek Final Maçında Türkiye, Hollanda ile karşı karşıya geldi. Maçı Çınarcıklı vatandaşlar, milli takımın yanında olmak için bir araya geldiği dev ekrandan heyecanla takip etti. Maç boyunca heyecan dolu anlar yaşayan taraftarlar, özellikle Samet Akaydın'ın ilk yarıda attığı golle birlikte büyük bir sevinç yaşadı.

İlk yarıda Milli Takımımızın gösterdiği üstün performansla gururlanan Çınarcıklılar, ikinci yarıda Hollanda’nın üst üste bulduğu 2 gol ile üzüntüye boğuldu. Son ana kadar takımını destekleyen vatandaşlar, biten maçın ardından Milli Takımımızı mücadelelerinden dolayı tebrik etti.

Hollanda'nın bulduğu gollerle karşılaşmadan 2-1 mağlup ayrılan Türkiye, Euro 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'na veda etti. Bu sonuç, Cumhuriyet Meydanı'nda bir araya gelen tüm taraftarları derinden üzdü.

Maç sonrası sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt sözlerinde, “Euro 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda çeyrek finale kadar yükselen A Milli Futbol Takımımızı, bu büyük başarısından ötürü yürekten tebrik ediyorum. Teşekkürler Bizim Çocuklar!”  İfadelerine yer verdi.

Murat Can Aytemur