Çınarcık’ta Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi’ne büyük destek

Bor Holding, Gülümseten Yarınlar projesi kapsamında, Çınarcık Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi’ne destekte bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 14.10.2024 08:07
Haber Güncellenme Tarihi: 14.10.2024 08:07

Bor Holding'in uygulamaya geçirdiği Gülümseten Yarınlar, eğitime ve doğaya sürdürülebilir projeler ile katkı sağlayan, gönüllülük esasına dayalı bir sosyal sorumluluk platformudur. Bor Holding, Gülümseten Yarınlar projesi çerçevesinde Çınarcık Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi’ne önemli bir destek sağladı (kafes, mama ve çeşitli pek çok konuda). Bu destek, bölgedeki sokak hayvanlarının daha iyi koşullarda yaşamasına ve sağlık hizmetlerine erişimlerinin artırılmasına katkı sağlayacak olarak belirtildi. 

"Kıymetli desteklerden ötürü teşekkür ediyoruz’’

Yapılan destek münasebetiyle; Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, proje gönüllüleri ve öğrencilerin katılımıyla, merkezde bir buluşma gerçekleşti.

Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt burada yaptığı, ‘’Merkezimize kafes, mama ve çeşitli desteklerde bulunan kuruluşa, hayvan dostlarımız için sunduğu bu kıymetli desteklerden ötürü teşekkür ediyoruz’’ ifadelerine yer verdi. Düzenlenen etkinlikte; öğrenciler merkezde barınan hayvanları, severek besleme şansı yakaladı, bu anlar ise renkli fotoğraf karelerine yansıdı. Başkan Kurt etkinliğin devamında ise Gülümseten Yarınlar projesi yetkililerine, Çınarcık Belediyesi adına hediye takdiminde bulundu ve bir kez daha teşekkür ederek bu önemli desteğin sokaktaki canlarımız için çok değerli olduğunu ifade etti.

Murat Can Aytemur