Çınarcık'ta sahil düzenleme çalışmaları devam ediyor

Yalova’nın Çınarcık İlçesi’nde gerçekleştirilen, sahil düzenleme çalışmaları Karpuzdere Mahallesi’nde devam etti.

Haber Giriş Tarihi: 23.06.2024 00:47
Haber Güncellenme Tarihi: 23.06.2024 00:47

Haziran Ayı geldi, yüksek hava sıcaklıkları yurt genelinde olduğu gibi, Yalova ve Çınarcık’ta da etkisini gösterdi. Yaz aylarında nüfusu epeyce bir artan Çınarcık’ta belediye ekipleri, ziyaretçilerini daha temiz ve daha modern bir Çınarcık’ta ağırlamak için düğmeye bastı. İlçe genelinde gerçekleşen sahil düzenleme çalışmaları son olarak Çınarcık İlçesi Karpuzdere Mahallesi’nde devam etti. Yapılan çalışmalar sayesinde, çok daha temiz, düzenli ve modern bir görüntü elde edildi.

Belediye ekiplerinin titiz çalışmalarıyla, Karpuzdere Sahili ziyaretçilerini daha güzel bir ortamda ağırlamaya hazırlanıyor. Bu çalışmalar ile birlikte, Çınarcık'ın doğal güzellikleri ve deniz keyfi, ziyaretçiler için daha da cazip hale gelecek.

Çınarcık Belediyesi'nin sahil düzenleme çalışmaları, vatandaşlar tarafından ilçenin turizm potansiyelini artırmaya yönelik önemli adımlardan biri olarak değerlendirilirken, bu çalışmalarla birlikte, Çınarcık'ın tatilciler için vazgeçilmez adreslerinden biri olmaya devam edeceği düşünüldü.

Murat Can Aytemur