Çınarcık’ta miniklerin hayvan sevgisi renkli anlara sahne oldu

4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla Çınarcık Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi, Firuzan Kınal İlkokulu öğrencilerini ağırladı.

Haber Giriş Tarihi: 10.10.2024 15:55
Haber Güncellenme Tarihi: 10.10.2024 15:55

4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla Çınarcık Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi, Firuzan Kınal İlkokulu öğrencilerini ağırladı. Çınarcık Belediye Başkan Vekili Özlem Can, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Kırıcı, İnsan Kaynakları Eğitim Müdürü Güler Kılıç ve Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Emre Tezakar; Firüzan Kınal İlkokulu öğrencilerini Çınarcık Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi’nin girişinde karşıladılar. Etkinlikte, minik öğrenciler hem sokak hayvanlarına olan sevgilerini ifade ettiler hem de hayvanların korunması ve bakımı hakkında bilgi sahibi oldular.

Bu anlamlı etkinlikte aynı zamanda da Veteriner Hekim Nesrin Fakirullahoğlu tarafından Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi’ne gelen misafirlere; yapılan çalışmalar ve sokak hayvanlarının rehabilitasyonu hakkında bilgiler verildi. Öğrencilerin bu özel günde, kedi ve köpeklerle eğlenceli vakitler geçirip hayvanlara mama verdiği anlar ise renkli görüntülere sahne oldu.

Murat Can Aytemur