Çınarcık’ta hasar gören yollar onarıldı

Çınarcık Belediyesi, ilçede alt yapı ve temizlik çalışmalarına devam ediyor. Vali Akı Caddesi'nde hasar gören yollar onarıldı. Yağmur sonrası oluşan çamur ve kirlilik ise yüksek basınçlı su ile temizlendi.

Haber Giriş Tarihi: 05.02.2024 07:15
Haber Güncellenme Tarihi: 05.02.2024 07:15
https://www.yalovahayat.com/

Çınarcık Belediyesi, ilçenin farklı noktalarında alt yapı ve temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Harmanlar Mahallesi Vali Akı Caddesi'nde alt yapı çalışmalarında dolayı tahrip olan yerlerin onarım çalışmalarını tamamladı. Çınarcık Belediyesi'nden yapılan açıklamada, "Belediye ekiplerimiz belli bir plan ve program dahilinde ilçe genelinde alt yapı çalışmalarında dolayı tahrip olan yerlerin onarım çalışmalarına devam edecekler." denildi.

Öte yandan, Çınarcık Belediyesi Temizlik Hizmetleri Birimi, ilçe genelinde kapsamlı bir şekilde yıkama çalışmalarına devam ediyor. Son günlerde etkili olan yoğun yağışların ardından oluşan çamur ve kirlilikle mücadele etmek adına ilçe genelinde geniş kapsamlı bir yıkama çalışması başlatıldı. Temizlik Hizmetleri ekipleri, yağmur sonrası oluşan olumsuz etkileri minimize etmek ve şehirde temizlik sağlamak amacıyla harekete geçti. Sabahın erken saatlerinde başlayan temizlik seferberliği kapsamında, ana caddeler, sokaklar ve kamusal alanlar özenle temizlendi. Belediye ekipleri, yüksek basınçlı su kullanarak çamurun ve kirliliğin temizlenmesi için titiz bir çalışma sergiledi.