Çınarcık’ta doğa ile iç içe yürüyüş etkinliği devam ediyor

Yalova’nın Çınarcık İlçesinde gerçekleştirilen “Tesis ve Antrenör Bizden, Spor Yapmak Sizden” projesi kapsamında, doğa yürüyüşünden vücut antrenmanına kadar birçok sportif faaliyet gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 07.07.2024 00:46
Haber Güncellenme Tarihi: 07.07.2024 00:46

Çınarcık Belediyesi’nin, “Tesis ve Antrenör Bizden, Spor Yapmak Sizden” projesi kapsamında gerçekleştirdiği sabah aktiviteleri etkinliği, vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü. Çok sayıda vatandaş 08:30'da Çınarcık Cumhuriyet Meydanı'nda ki Zabıta Noktası yanından kalkan servisle Teşvikiye Mesire Alanında bir araya geldi.

Burada; sabah sporu, pilates, doğa yürüyüşü, hit cardio, zumba ve tüm vücut antrenmanı ile güne enerjik bir başlangıç yapan vatandaşlar, doğa ile iç içe vakit geçirmenin keyfini çıkardı.

“Tesis ve Antrenör Bizden, Spor Yapmak Sizden” projesi kapsamında, doğa yürüyüşünden vücut antrenmanına kadar birçok sportif faaliyetin gerçekleştirildiği ve 60’a yakın vatandaşın katılım sağladığı etkinlik renkli anlara sahne oldu.

Çınarcık Belediyesi tarafından konu ile ilgili yapılan açıklamada, ‘’Güne zinde ve keyifli bir başlangıç yapmak isteyen vatandaşlarımız "Sabah Aktiviteleri" etkinliklerimizden çok memnunlar. “Tesis ve Antrenör Bizden, Spor Yapmak Sizden” projesi kapsamında, doğa yürüyüşünden vücut antrenmanına kadar birçok sportif faaliyetin gerçekleştirildi. Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne bağlı personelimizin öncülüğünde gerçekleşen etkinliğe, 60’a yakın vatandaşımız doğa ile iç içe sporlarını yaptılar. Havaların ısınması ile birlikte, kapalı alanlardan doğal alanlara taşıdığımız etkinliklerimize; yaşamına zindelik ve keyif katmak isteyen tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz’’ ifadelerine yer verildi.

Murat Can Aytemur