Çınarcık'ta butik kursu sergisi açıldı

Çınarcık Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan Butik Kursu Kursiyerleri, yaptıkları kıyafet ve çalışmaları sergiledi. Serginin açılışını Çınarcık Kaymakamı Cemil Aksak, Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Karabacak yaptı. Sergiye Teşvikiye Belediye Başkanı Mustafa Nurten de katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 05.02.2024 04:04
Haber Güncellenme Tarihi: 05.02.2024 04:04
https://www.yalovahayat.com/

Çınarcık Butik Kursu kursiyerlerinin eserlerinden oluşan sergiye ev sahipliği yaptı. Sergide,kursiyerlerin el emeği göz nuru olan birbirinden güzel kıyafet ve çalışmalar yer aldı. Sergi, renkli ve şık tasarımlarıyla ziyaretçilerin beğenisini topladı.

Serginin açılışında bir konuşma yaparak, Halk Eğitimi Merkezi'nin önemli bir hizmet verdiğini, kursiyerlerin hem meslek edindiklerini hem de kendilerini geliştirdiklerini söyleyen Çınarcık Kaymakamı Cemil Aksak, "Halk Eğitimi Merkezi, ilçemizdeki vatandaşlarımıza birçok alanda kurs imkanı sunuyor. Bu kurslar sayesinde vatandaşlarımız hem yeni beceriler kazanıyor hem de sosyal hayata katılıyor. Bugün burada açılan sergi de bunun bir göstergesi. Kursiyerlerimizi ve usta öğreticimizi tebrik ediyorum. Yaptıkları çalışmalar gerçekten çok güzel ve başarılı." dedi.

Halk Eğitimi Merkezi ile iş birliği içinde olduklarını, kurslara destek verdiklerini belirten Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer ise, "Halk Eğitimi Merkezi, ilçemizin eğitim ve kültür hayatına katkı sağlıyor. Biz de belediye olarak kurslara her türlü desteği veriyoruz. Kursiyerlerimizin yaptığı kıyafet ve çalışmaları çok beğendim. Ellerine sağlık. Bu tür sergilerin devam etmesini diliyorum." diye konuştu.

Sergi, ilçe protokolü ve vatandaşların katılımıyla açıldı. Sergi, bir hafta boyunca ziyarete açık kalacak. Sergide, kursiyerlerin yaptığı kıyafet ve çalışmalar beğeniye sunuluyor.