Çınarcık KYK Kız Öğrenci Yurdu'nda El Sanatları Sergisi açıldı

Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, Çınarcık KYK Kız Öğrenci Yurdu’nda düzenlenen el sanatları sergisine katılım sağlayarak, incelemelerde bulundu ve öğrencilerle sohbet etti.

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2024 02:37
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2024 02:37

Çınarcık KYK Kız Öğrenci Yurdu’nda el sanatları sergisi düzenlendi. Gerçekleştirilen sergi etkinliğinde sergilenen, el emeği eserler; yurttaki öğrencilerin yıl boyunca ortaya koyduğu düzenli çalışma ve Çınarcık Halk Eğitim Müdürlüğü’ndeki usta öğreticilerin öğrencilere vermiş olduğu destek sonucunda ortaya çıktı. Çok sayıda katılımcı ile gerçekleştirilen sergi açılışını, Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt yaptı. Tablo ve daha pek çok el sanatının yer aldığı sergi, çok sayıda ziyaretçiye kapılarını açtı ve renkli anlara sahne oldu.

Sergiye katılan ziyaretçiler, her bir eserin arkasındaki öyküleri merak ederek eserleri inceledi ve öğrencilerle sohbet etme fırsatı buldu. Sergi, sadece sanatsal bir etkinlik olmanın ötesinde aynı zamanda da toplumun kültürel birikimini ve dayanışmasını yansıtan anlamlı bir buluşma noktası oldu.

Başkan Kurt teşekkür etti

Birbirinden güzel eserleri teker teker dolaşarak, bilgi alan ve eser sahibi öğrencilerle sohbet ederek eserlerin hikayesini dinleyen Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, sergide emeği geçen herkese teşekkür etti ve öğrencilere başarılarının devamını diledi.

Murat Can Aytemur