Çınarcık İlçe Milli Eğitim Müdürü Demirci, “Mesleki Çalışma ve Seminer Haftası'nda” ziyaretlerde bulundu

Çınarcık İlçe Milli Eğitim Müdürü Mesut Demirci, Mesleki Çalışma ve Seminer Haftası kapsamında çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 02.07.2024 03:19
Haber Güncellenme Tarihi: 02.07.2024 03:19

Çınarcık İlçe Milli Eğitim Müdürü Mesut Demirci, Mesleki Çalışma ve Seminer Haftası kapsamında Çiçek Yuvası Anaokulu, Çınarcık Halk Eğitim Merkezi ve Anadolu İmam Hatip Lisesi'ni ziyaret ederek öğretmenlerle bir araya geldi. Ziyaretlerinde, kurumların eğitim-öğretim faaliyetlerini yakından takip eden Demirci, öğretmenlere çalışmalarında başarılar diledi.

Çınarcık Halk Eğitim Merkezi'nde gerçekleştirilen ziyarette, Müdür Mesut Demirci, dikiş atölyesini ziyaret etti ve resim kursundaki kursiyerlerin çalışmalarını yakından inceledi.

Ardından Çiçek Yuvası Anaokuluna ziyaret ederek minikler ile bir araya geldi. Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne de ziyarette bulunan Milli Eğitim Müdürü Demirci, okulun kütüphanesini ve konferans salonunu inceleyerek okul yönetimi ve öğretmenlerle bir araya geldi.

Lisenin akademik ve kültürel faaliyetlerine dair bilgi alan Mesut Demirci, öğrenci ve öğretmenlerle sohbet ederek gelecek dönemde yapılacak projeler hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Murat Can Aytemur