Çınarcık Halk Eğitim Merkezi’nin Türk Sanat Müziği konserine yoğun ilgi

Çınarcık Halk Eğitim Merkezi’nin Türk Sanat Müziği Korosunun Raif Dinçkök Kültür Merkezi’nde verdiği konsere katılımcılar tarafından yoğun ilgi gördü.

Haber Giriş Tarihi: 29.06.2024 06:19
Haber Güncellenme Tarihi: 29.06.2024 06:19

Çınarcık Halk Eğitim Merkezi, Türk Sanat Müziği Korosu ile unutulmaz bir müzikal yolculuğa çıktı. Raif Dinçkök Kültür Merkezi'nde düzenlenen konser, sanatseverleri büyüleyen performanslarla dolu geçti. Gecede, Türk Sanat Müziği'nin seçkin eserleri ustaca seslendirilerek dinleyicilere keyifli anlar yaşatıldı.

Birbirinden güzel şarkıların söylendiği müzik dolu gece çok sayıda katılımcı ile renkli anlara sahne oldu. Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt’ta konser için salonda olan isimler arasında yer aldı.

Koro en güzel şarkılarını dinleyicileri ile birlikte seslendirirken, salonda müzik keyfi doruk noktalara ulaştı. Konser sonrasında Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt; Çınarcık İlçe Milli Eğitim Müdürü Mesut Demirci'ye, Çınarcık Halk Eğitim Merkezi Müdürü İbrahim Halil Sivil'e ve gecenin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Çınarcık Halk Eğitim Merkezi'nin düzenlediği Türk Sanat Müziği konseri, sanatseverlerin beğenisini kazanarak kültürel hayata renk kattı. Başkan Avni Kurt'un da katılımıyla güçlenen etkinlik, şehrin sanat ve kültür potansiyelini bir kez daha ortaya koydu.

Murat Can Aytemur