Çınarcık Genç Karadenizliler Derneği’nden Kamuoyu Duyurusu

Geçtiğimiz günlerde Çınarcık Belediyesi’nin desteği ile düzenlenen organizasyonun ardından bazı ilçe esnafının etkinliğin ticari faaliyetlerine zarar verdiği yönünde yanlış anlaşılmalara yol açan tepkileri olmasının ardından Çınarcık Genç Karadenizliler Derneği tarafından Kamuoyu Duyurusu yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 09.10.2024 16:32
Haber Güncellenme Tarihi: 09.10.2024 16:32

Çınarcık Genç Karadenizliler Derneği tarafından sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Çınarcık Genç Karadenizliler Derneği olarak, ilçemize değer katma amacıyla gerçekleştirdiğimiz etkinliklerimizden biri hakkında kamuoyunu bilgilendirme gereği duyuyoruz. Geçtiğimiz günlerde, Çınarcık ilçemizde Çınarcık Belediyesi’nin desteği ile düzenlediğimiz organizasyonun ardından, bazı ilçe esnaflarımızın etkinliğimizin ticari faaliyetlerine zarar verdiği yönünde yanlış anlaşılmalara yol açan tepkileri olmuştur.” ‘Etkinliklerin temel amacı Çınarcık’ın tanıtımına ve ticari hayatına katkı sağlamak’

Bu tür etkinliklerin temel amacının hem ilçe halkını bir araya getirmek hem de Çınarcık’ın tanıtımına ve ticari hayatına katkı sağlamak olduğuna vurgu yapılan duyuru, şu şekilde devam etti: “Gerçekleştirdiğimiz etkinliğe katılımın yoğunluğu, ilçe esnafına sağlanan hareketliliğin somut bir göstergesidir. Birlik ve beraberliğimizi güçlendiren bu organizasyonlar, esnaflarımız için de bir fırsat olup, Çınarcık ekonomisine canlılık katmak adına düzenlenmektedir. Derneğimiz, her zaman olduğu gibi Çınarcık Belediyesi ile iş birliği içinde, ilçemizin sosyal ve kültürel zenginliğine katkı sunmaya devam edecektir. İddiaların aksine, bu tür etkinlikler aracılığıyla ilçe esnafımıza destek olmayı ve onların ticari faaliyetlerine katkı sunmayı hedeflediğimizi kamuoyunun bilgisine sunarız. Bu süreçte yapıcı geri bildirimleriyle bizlere yol gösteren tüm esnaflarımıza teşekkür eder, bundan sonraki etkinliklerimizde de iş birliğimizin devam edeceğini belirtmek isteriz. Saygılarımızla, Çınarcık Genç Karadenizliler Derneği.”