Çınarcık Belediyesi’nin İstihdam Masası işsizlere umut oluyor

Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt'un talimatıyla hayata geçirilen İstihdam Masası birimi, işsiz vatandaşlar ile işverenler arasında köprü kurarak faaliyetlerini sürdürmeye devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 04.07.2024 12:09
Haber Güncellenme Tarihi: 04.07.2024 12:09

Başkan Kurt görevi devralır almaz, Çınarcık halkının istihdam sorununa çözüm bulmak için kararlı bir şekilde adımlar atarak, İstihdam Masasını faaliyete geçirdi. Çınarcık Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren bu birim, Çınarcık ilçesinde ekonomik sıkıntılar yaşayan ve iş bulma konusunda zorluk çeken vatandaşlara destek olmayı amaçlıyor. Son olarak, Çınarcık Belediyesi İstihdam Masası'na başvuran İdris Alkan isimli bir vatandaş, belediyenin sağladığı aracılık sayesinde bir firma yetkilisi ile buluşturuldu ve iş imkanına kavuştu.

Belediye, bu sevinçli haberi resmi Instagram hesabından duyurdu. Yapılan paylaşımda, "Belediyemizin İstihdam Masası birimine başvuruda bulunan İdris Alkan, bir firma yetkilisiyle buluşturuldu ve kendisinin iş imkanına kavuşmasına vesile olundu. Bu kentte, ekonomik anlamda zor günler geçiren, hayata tutunmak için iş arayan onlarca vatandaşımıza, İstihdam Masası projemizle iş imkânı oluşturuyoruz. İşsizlik derdine derman olabilmek için gece gündüz çalışmalarımızı sürdürüyoruz." ifadelerine yer verildi.

Murat Can Aytemur