Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt’a ziyaretler devam ediyor

Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, çok sayıda ziyaretçisini makamında ağırlamaya devam ediyor. Başkan Kurt, ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, kendisine gerçekleştirilen ziyaretleri makamında kabul etti. Ziyarette Çınarcık’ta şu zamana kadar yapılmış olan çalışmalar ele alındı ve değerlendirildi.

Haber Giriş Tarihi: 15.08.2024 04:52
Haber Güncellenme Tarihi: 15.08.2024 04:52

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde göreve geldiğinden bu yana çalışmalarına hız kazandıran Çınarcık Belediye Başkan Avni Kurt, belediyenin makam kapısını ziyaretçilerine açmaya devam ediyor.

Şu ana kadar geçen süreçte çok sayıda hemşehrisine ve ilçenin önde gelen isimlerine kapısını açan Başkan Kurt’a son olarak; Çınarcık Kent Konseyi Başkanı Tuncay Okatan, Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi Serpil Eraltan, Kent Konseyi Genel Sekreteri Beril Kır, Hayvan Hakları Federasyonu İl Temsilcisi Reyhan Ataman, Eski Çamlık Mahallesi Muhtarı Mehmet Edepali, ritim sanatçısı Murat Abrahamoğlu, ilçe sakinlerinden; Bartu Uğur Gerçek, Timuçin Uğur Gerçek, Yaşar Şan, Halil Bozkurt, Gülay Bozkurt, Suheyla Kalp, Özlem Turan, Gülten Ayvaz, Melike Tilev, Satı Maşallah ve Neslihan Varinli ziyarette bulundu.

Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt; kente dair düşüncelerini ve başarı dileklerini sunan ziyaretçilerine teşekkür etti.

M. Tunç Tanrıverdi