Başkan Kurt ziyaretçilerini ağırladı

Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, çok sayıda ziyaretçisini makamında ağırladı. Başkan Kurt, ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Haber Giriş Tarihi: 05.07.2024 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 05.07.2024 00:00

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde göreve gelen Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, belediyenin makam kapısını ziyaretçilerine açmaya devam ediyor. Şimdiye kadar geçen süreçte çok sayıda hemşehrisine ve kurum müdürlerine kapısını açan Başkan Kurt son olarak; UEDAŞ Genel Müdürü Gökay Fatih Daracı, Bursa Genel Müdür Yardımcısı Volkan Çelik, Yalova UEDAŞ İl Müdürü Emre Şen Hasırcı ve Çınarcık İşletme Koordinatörü Recep Şeker, Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Vedat Demir, Arman Kırkoryan, Uğur Volkan Kortak, Yusuf Güngör, Mehmet Ensarioğlu, kızı Zekiye Dilek Ensarioğlu ve Marmaradent kliniklerinin sahibi Erdem Erden, art arda ziyaretlerde bulundular.

Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt kendisine gerçekleştirilen ziyaretler sonrasında kısa bir açıklamada bulundu ve duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Kurt sözlerinde, ‘’ Nazik ziyaretleri ve başarı dileklerinden ötürü, her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum’’ ifadelerine yer verdi.

Murat Can Aytemur