Başkan Kurt muhtarlarla buluştu

Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, Muhtarlar Günü münasebetiyle Çınaraltı Aile Çay Bahçesi’nde düzenlenen yemekte muhtarlarla buluştu.

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2024 14:53
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2024 14:53

Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, Muhtarlar Günü dolayısıyla düzenlenen özel bir etkinlikte muhtarlarla bir araya geldi. Etkinlik, Çınaraltı Aile Çay Bahçesi’nde gerçekleştirildi. Düzenlenen yemeğe katılan isimler arasında; Çınarcık Kaymakamı Oğuzhan Erdi Atak, Çınarcık İlçe Emniyet Müdürü Murat Sezgin, Çınarcık İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Ramazan Bozkurt da yer aldı. Çok sayıda ilçe köy ve mahalle muhtarlarının katılım sağladığı etkinlikte, muhtarların yerel yönetimle olan iletişimini güçlendirmeyi amaçlayan Başkan Kurt, burada muhtarlarla ilçedeki sorunlar ve ihtiyaçlar hakkında fikir alışverişinde bulunma fırsatı buldu.

Muhtarlık müessesesinin önemine dikkat çekilen yemekte, muhtarlar da söz alarak görüşlerini ve karşılaştıkları sorunları aktardılar. Etkinlikte ayrıca, muhtarların ilçedeki hizmetlerin geliştirilmesine yönelik önerileri dinlendi. Başkan Kurt, muhtarların yerel yönetimle iş birliği içinde çalışmasının, vatandaşların ihtiyaçlarına daha hızlı ve etkili bir şekilde cevap verilmesine yardımcı olacağını belirtti. Muhtarlar Günü kutlaması, samimi bir ortamda geçerken, katılımcılar arasında sıcak bir diyalog oluştu. Başkan Kurt, muhtarlara olan desteklerinin süreceğini ve birlikte daha güçlü bir Çınarcık için çalışacaklarını sözlerine ekledi. Bu anlamlı buluşma, toplu hatıra fotoğrafı çekilmesi ile birlikte son buldu.

‘’Desteğimizi hiçbir zaman esirgemeyeceğiz’’

Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, Muhtarlar Günü nedeniyle düzenlenen yemek organizasyonu sonrasında yapmış olduğu açıklamada şu ifadelere yer verdi, ‘’İlçemizin köy ve mahalle muhtarları ile bir araya geldik. Muhtarlık müessesesinin önemine dikkat çekilen yemekte, muhtarlarımız söz alarak görüşlerini ve karşılaştıkları sorunları aktardılar. Köy ve mahallerinde vatandaşlara hizmet eden, belediye olarak desteğimizi hiçbir zaman esirgemeyeceğimiz, her daim yanlarında olduğumuz kıymetli muhtarlarımıza başarılar diliyor; hayatlarını kaybetmiş olanlara Allah’tan rahmet diliyor, saygılarımı sunuyorum.’’

Murat Can Aytemur