Yalovalı Sultanlardan Başkan Silpagar’a şampiyonluk sözü

Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, 30 Ağustos Zafer Bayramı akşamında Mokamp Alanında düzenlenen etkinliklerde Çiftlikköy’ün Sultanlarından şampiyonluk sözü aldı

Haber Giriş Tarihi: 01.09.2023 13:28
Haber Güncellenme Tarihi: 01.09.2023 13:28
https://www.yalovahayat.com/

Azerin konseri öncesinde sahneye çıkan Çiftlikköy Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, teknik kadrosu ve voleybol şube yöneticilerine Başkan Silpagar tarafından çiçek takdim edildi. 2023-2024 sezonunda Türkiye Kadınlar 2.Voleybol Ligi’nde mücadele edecek olan kadro, tek tek anons edilerek seyircilere tanıtılırken, Çiftlikköylüler de alkışlarla voleybolculara destek verdi.

İlginizi Çekebilir... Unutkanlık için hangi doktora gidilir?

Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, Kaptan Nihal, Doğa, Ayşegül, Tuğba, Elif, Sude, Zeynep, Dilara, Gamze, Elif, Buse, Melis ve Tuana’dan oluşan kadro, Antrenör Kurtuluş Kantar Turhan ve Voleybol Şube Sorumlusu Metehan Karadeniz’den şampiyonluk sözü alırken, yaptığı konuşmada, “Voleybol takımımız yıllardır profesyonel ligde başarıyla Yalova’mızı ve Çiftlikköy’ü temsil ediyor. Bu sezon 2.Lig’den 1.Lig’e yükselmek için onlardan söz aldık. Onların çabaları ve siz değerli hemşehrilerimin yeni sezondaki destekleriyle, inşallah şampiyon olarak yeniden 1.Lig’e dönmek en büyük hedefimiz. Destek sizden, mücadele bizden” diye konuştu.