TEMA Çiftlikköy ekibi, protokole projelerini anlattı

Çiftlikköy TEMA ekibi, Kaymakam Ali Ada ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Zeki Sitar'ı ziyaret ederek hem çalışmaları hakkında bilgi verdi hem de projeler için destek talep etti

Haber Giriş Tarihi: 23.09.2024 13:08
Haber Güncellenme Tarihi: 23.09.2024 13:08

TEMA Vakfı Çiftlikköy İlçe Sorumlusu Necla Güner, Eğitim Yardımcısı Yeliz Fitoz ve Saha Koordinasyon Yardımcısı Samiye Yeliz Fitoz, Çiftlikköy Kaymakamı Ali Ada ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Zeki Sitar’a projelerini sundu.

TEMA'dan Kaymakam Ada’ya ziyaret ve ödül takdimi

Göreve yeni başlayan Çiftlikköy Kaymakamı Ali Ada’yı ziyaret eden TEMA ekibi, 2023-2024 eğitim-öğretim yılı boyunca gerçekleştirdikleri çalışmaları anlattı. İlçe Sorumlusu Necla Güner, TEMA’nın doğa eğitimine yönelik projelerini detaylı olarak aktarırken, 14-17 Ağustos tarihlerinde İstanbul Özyeğin Üniversitesi'nde düzenlenen Saha Koordinasyon Toplantısı’nda aldıkları iki ödülü de Kaymakam Ada’ya takdim etti. Güner, "TEMA Vakfı Ali Nihat Gökyiğit ödülleri kapsamında kazandığımız bu ödüller, yaptığımız çalışmaların karşılığını görmek adına büyük bir gurur kaynağıdır" dedi.

Kaymakam Ada, TEMA’nın doğaya ve çevre bilincine yönelik projelerinin önemine vurgu yaparak, bu projelere her türlü desteği vermekten mutluluk duyacağını belirtti.

Milli Eğitim Müdürü Zeki Sitar’a proje bilgilendirmesi

TEMA ekibi, daha sonra İlçe Milli Eğitim Müdürü Zeki Sitar’a da bir ziyaret gerçekleştirerek, projelerini tanıttı.

Güner, TEMA’nın eğitim programları çerçevesinde okullarda yürütülen çalışmaları ve Hayrettin Karaca Hatıra Ormanı Projesi’ni detaylandırarak Sitar’dan destek istedi. Sitar ise TEMA'nın doğa eğitimi projelerinin öğrencilere çevre bilincini aşılamada büyük katkı sağlayacağını ve iş birliği yapmaya hazır olduklarını ifade etti.