Kaymakam Bilgin yeni müftülük binası inşaatını ziyaret etti

Çiftlikköy Kaymakamı Ömer Bilgin, ilçede yapım aşamasının sonlarına gelinen yeni müftülük binasında incelemelerde bulunarak, Çiftlikköy Müftüsü Yusuf Ulusoy’dan bilgi aldı.

Haber Giriş Tarihi: 12.07.2024 04:20
Haber Güncellenme Tarihi: 12.07.2024 04:20
https://www.yalovahayat.com/

Diyarbakır’ın Karapınar ilçesine atanan Çiftlikköy Kaymakamı Ömer Bilgin, Yalova’daki görevinin son günlerinde çalışmalarını sürdürüyor. Bir yandan kendisine veda etmek için gelen il ve ilçe protokolünü ağırlayan Ömer Bilgin öte yandan sahadaki çalışmaları takip ediyor. Son olarak inşaat çalışmaları tamamlanmak üzere olan Çiftlikköy Müftülüğünün yeni hizmet binasındaki çalışmaları yerinde inceleyen Bilgin, Çiftlikköy Müftüsü Yusuf Ulusoy’dan bilgi aldı.

Yeni bina 6 katlı ve 2 bin 820 metrekare inşaat alanına sahip

Hizmet binası, Kur'an Kursu ve müştemilatından oluşan yeni müftülük hizmet binası inşaatının yüzde 97’sinin tamamlandı. 6 katlı ve 2 bin 820 metrekare inşaat alanına sahip olan Çiftlikköy Müftülüğü Hizmet Binası: Müftülük Hizmetleri birimi, İrşat Hizmetleri, Eğitim Hizmetleri, 4-6 Yaş Kur’an Kursu, Yetişkin Erkek/Kadın Kur’an Kursu, Diyanet Gençlik Merkezi, Resmî Nikah Salonu, Konferans ve Toplantı Salonu, İbadethane, Kadın ve Aile Bürosu, Manevi Danışmanlık, Kütüphane, Türkiye Diyanet Vakfı Şubesi, 2 Adet İşyeri ve 4 Adet Lojmanı barındırıyor.

İnşaatın yüzde 97’sinin tamamlandı

Yapım aşamasının sonlarına yaklaşılan binada incelemelerde bulunan Çiftlikköy Kaymakamı Ömer Bilgin, Çiftlikköy Müftüsü Yusuf Ulusoy’dan bilgi aldı. İnşaatın yüzde 97’sinin tamamlandığını belirten Ulusoy, iskan alımı aşamasına gelindiğini aktardı. Çevre düzenlemesi ile elektrik, su, doğalgaz açılışlarının yapılacağını ifade eden Yusuf Ulusoy, kendilerine verdikleri destekten dolayı Kaymakam Ömer Bilgin’e teşekkür etti. Diyarbakır’ın Karapınar ilçesine tayin olan Kaymakam Bilgin’e yeni görev yerinde başarılar dileyen Müftü Ulusoy, müftülük hizmet binasının yapımına destek veren tüm hayır sahiplerine teşekkür etti.

Serap Polat