Kan Bağışı Kampanyasına büyük destek

Çiftlikköy İlçe Müftülüğü personelleri, Kızılay tarafından düzenlenen Kan Bağışı Kampanyasına yoğun ilgi göstererek örnek bir davranış sergiledi. Müftülük personeli, kanlarıyla ihtiyacı olan hastalara umut oldu

Haber Giriş Tarihi: 30.08.2024 15:04
Haber Güncellenme Tarihi: 30.08.2024 15:04

Kızılay tarafından düzenlenen Kan Bağışı Kampanyasına Çiftlikköy İlçe Müftülüğü’nden tam destek geldi. Çiftlikköy Kapalı Pazar Yeri'nde düzenlenen kampanyaya katılan İlçe Müftüsü Yusuf Ulusoy, kan bağışının önemine vurgu yaptı. Müftü Ulusoy, "Peygamber Efendimiz (SAV), 'Hastanın duası meleklerin duası gibidir' buyurmuştur. Kan bağışı, tanımadığımız insanların hayır duasını almaya vesile olan büyük bir iyiliktir. Müftülük olarak, bu tür sosyal sorumluluk projelerine her zaman destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

Kızılay yetkilileri ise, müftülük personelinin gösterdiği duyarlılıktan dolayı teşekkür ettiler. Yapılan bağışların birçok hastaya can olacağının altını çizen Kızılay yetkilileri, “Çiftlikköy İlçe Müftülüğü'nün bu anlamlı kampanyaya katılımı, toplumumuzda kan bağışının öneminin bir kez daha anlaşılmasını sağladı. Müftülük personelinin bu duyarlı davranışı, diğer kurum ve kuruluşlara örnek teşkil edecektir. Kan bağışı, sadece bir kan verme eylemi değil, aynı zamanda hayat kurtarmaktır. Tüm vatandaşlarımızı kan bağışına davet ediyoruz” şeklinde konuştular.